Crackkk-GM Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Nie wiem z kąd go ściągnąć tam jest tylko opis (kurs) jak używać flasha... Właśnie z tej strony ściągłem Flaxa i mi te głupie napisy wypluwało zamiast LogiX Code... O teraz mi wypluło: KuguX Cacu, LugeW Babi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Flaxem dużo nie na wojujesz :P Tak, tam jest kurs. Przeczytasz cały i się dowiesz jak się robi strony. A flasha poszukaj na googlach, ew. na torrentach (triala chyba można? :P) Trudno go znaleźć, a wysyłać 30 mega mi się nie chce. Lub ściągnij "ósemkę" z adobe.com, ale jak dla mnie to on taki jakiś dziwny jest... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 No... Wiecie to zróbcie mi chociaż menu(opis jest w pierwszym poście) i Logo z napisem "LogiX Code" A reszta niech będzie html... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Jak to mówią... 100 złotych :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Jak to mówią... 100 złotych tongue2.gif To nie jest dużo xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 To nie jest dużo xd To płać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Lol? Jakbym miał płacić to nie tobie xD. Mówiąc to nie dużo miałem na myśli, że nie dużo do zrobienia... @Edit: Shocker mi w html'u zrobił, Dziękuje shocker :) Czekam wciąż na to logo i menu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi