propaganja Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 hmh podobno jak sie komuś nasypie soli na majtki (jak będzie spał) to rano obudzi sie z żółtą plamą na pościeli :D w sumie to wodą też można najśmieszniej jest rano jak ta osoba strasznie próbuje to ukryć :F dobra heh jak lubisz komuś w majtach grzebać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Najbardziej dowcipne byłoby przelecenie koleżanki w nocy, tak żeby się nie obudziła i zrobić jej dziecko. Ubaw po pachy po 9 miesiącach. Może zamiast robić bliźniemu co tobie niemiłe zacznijmy myśleć, co mu sprawiłoby przyjemność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Wsyp do solniczki trochę proszku do pieczenia, potem zatkaj w połowie cieniutkim materiałem i na ten materiał wlej cole :D EDIT: Aaaaa, sorry, to na odwrót :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Podobno jak ktoś śpi a mu się palce do wody zimnej włoży to też się zeszcza : d , nalej wody do szklanki połóż ją na ziemi i włóż do niej komuś palce xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Może zamiast robić bliźniemu co tobie niemiłe zacznijmy myśleć, co mu sprawiłoby przyjemność? pisałem już ale napiszę jeszcze raz te kawały są do gry !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 te kawały są do gry !! No i co z tego - taka gra wcale nie będzie fajna :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 zdziwisz się :P ok kawałęk fabuły gość nagrabił sobie u całej klasy a zwłaszcza u chłopaków kilka oprócz kilku ''wpływowych'' osób z klasy Gość najbardziej boi się kompromitacji przed klasą bo inaczej te wpływowe osoby odwrócą się od niego więc jeśli on się nie wygłupi sam z siebie to my mu pomożemy i nie będzie nigdy więcej obrażał nas i nie będzie już odrabiania za niego lekcji cytat z pewnego dialogu w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 gość nagrabił sobie u całej klasy a zwłaszcza u chłopaków kilka oprócz kilku ''wpływowych'' osób z klasy Gość najbardziej boi się kompromitacji przed klasą bo inaczej te wpływowe osoby odwrócą się od niego więc jeśli on się nie wygłupi sam z siebie to my mu pomożemy i nie będzie nigdy więcej obrażał nas i nie będzie już odrabiania za niego lekcji Jaaaa ale superrr1!!! :w00t2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Wpływowych?wiesz wogóle co to znaczy?Lepiej jak byś napisał popularnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 wiesz,w niektórych szkołach ludzie mają różne wpływy...naksy np. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Kawał do gry: powiedz dyrektorowi że on cie pobił bo nie spłaciłeś długu w wysokości 2.60 zł... (mój kolega tak zrobił :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Wpływowych?wiesz wogóle co to znaczy?Lepiej jak byś napisał popularnych. ja bym ci pokazał wpływowych ludzi to byś cały dzień za firanką siedział... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 wsyp skruszoną viagre komuś do jedzenia to będzie z namiotem w spodniach chodził. ja bym ci pokazał wpływowych ludzi to byś cały dzień za firanką siedział... a co mają wpływowi dzieci w szkole jak to mówi autor tematu do tego co napisałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 wsyp skruszoną viagre komuś do jedzenia to będzie z namiotem w spodniach chodził. a co mają wpływowi dzieci w szkole jak to mówi autor tematu do tego co napisałeś? to że proxx jest od dawna na mojej czarnej liście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Strzeżcie się czarnej listy murdalowrida!!!1 JEST ZUAAA!! @topic: nie rób tego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Podobno jak ktoś śpi a mu się palce do wody zimnej włoży to też się zeszcza : d , nalej wody do szklanki połóż ją na ziemi i włóż do niej komuś palce xd. Ale wyrąbany w kosmos zart .. chodz zrobimy tak Tobie i sie posmiejemy , ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 O co ci chodzi? prosił o kawały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 O co ci chodzi? prosił o kawały... Czasem z tym jest jak z crackami, serialami i innym tym podobnym rzeczom - to, że prosił, nie znaczy, że trzeba mu to dawać :) Wiesz - wyczucie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 hmh podobno jak sie komuś nasypie soli na majtki (jak będzie spał) to rano obudzi sie z żółtą plamą na pościeli biggrin.gif w sumie to wodą też można najśmieszniej jest rano jak ta osoba strasznie próbuje to ukryć :F A to może lepsze?.. go się nie czepiacie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 A to może lepsze?.. go się nie czepiacie.. Ja się przyczepiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Mnie na szkolnej wycieczce w nocy całego wysmarowali pastą do zębów... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Pastą do zębów to nic :P . Ciekawszą historyjkę o smarowaniu kogoś czymś opowiadał swego czasu Ranmus na czacie, ale nie będę powtarzał, bo ktoś jeszcze to zrobi :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Mnie na szkolnej wycieczce w nocy całego wysmarowali pastą do zębów... :D Super masz znajomych napewno cię bardzo szanują xD Pastą do zębów to nic :P . Ciekawszą historyjkę o smarowaniu kogoś czymś opowiadał swego czasu Ranmus na czacie, ale nie będę powtarzał, bo ktoś jeszcze to zrobi :) . No powiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Kurczę ja prosiłem tylko o kilka kawałów a nie o prawienie kazań a co zrobie to moja sprawa <_< wpływowe osoby: Są pupilkami wszystkich nauczycieli i jak kiwną palcem na czyjeś konto ląduje 5 albo 1 ich rodzice pracują w szkole mają też ''ochroniaży'' więc im nic nie grozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi