kondzio251 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Tytuł: Kulka X2 Gatunek: platformowa Opis: Gdy przygoda w Kulce X sie skończyła, Kulka X wałęsała się po świecie gry. Jednak złe kulki nie zapomnialy Kulce X, tego czego on im zrobil. Pokonała ich. Ich władca, Zla Kulka Z poprzysiągl zemste. Jednak nie wiedział, jak to zrobić. Wtem jednak jego doradca, Też Zła Kulka wpadł na pomysł. Ukradli Dobrym Kulkom pieniądzę i je ukryli. Potem rozpuścili plotke o skarbie tak że dotarla ona do Polski, gdzie mieszkal Kulka X. Dotarła wreszcie do Kulki X ta wiadomość. Wyruszył na wyprawę, aby zebrać i oddać pieniądze Dobrym Kulkom. Download: https://gmclan.org/up3458_3_Kulka_X2.html Rozmiar pliku: ok. 1.1 MB Autorzy: Programowanie: ja Fabuła: ja Grafika: ja Muzyka: internet Screeny: https://gmclan.org/up3458_6_Kulka_X_screen.html https://gmclan.org/up3458_6_Kulka_X_screen_2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 będę 1,nienawidzę kulek,zawsze musi być ta pieprzona kulka na którą każdy pluje,nie może to być trójkąt albo jakiś bohomaz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 jedyne kulki która ja lubie to bilard kręgle i moje jaja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Gra nudna, słaba grafika i grywalność. Ponieważ to nie twoja pierwsza gra, to dam 1. będę 1,nienawidzę kulek,zawsze musi być ta pieprzona kulka na którą każdy pluje,nie może to być trójkąt albo jakiś bohomaz? A co powiesz na 180-kąt? Tak naprawdę napisałem tego posta tylko po to aby spytać co murdalowrida sądzi o 180-kącie, mimo to gre ściągnołem, aby nie wystawiać oceny bez 110% pewności, jak się jednak okazało, była dokładnie taka jak myślałem XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Gdy przygoda w Kulce X sie skończyła, Kulka X wałęsała się po świecie gry. Jednak złe kulki nie zapomnialy Kulce X, tego czego on im zrobil. Pokonała ich. Ich władca, Zla Kulka Z poprzysiągl zemste. Jednak nie wiedział, jak to zrobić. Wtem jednak jego doradca, Też Zła Kulka wpadł na pomysł. Ukradli Dobrym Kulkom pieniądzę i je ukryli. Potem rozpuścili plotke o skarbie tak że dotarla ona do Polski, gdzie mieszkal Kulka X. Dotarła wreszcie do Kulki X ta wiadomość. Wyruszył na wyprawę, aby zebrać i oddać pieniądze Dobrym Kulkom. Czytał to ktoś? Takiej fabuły nawet ja bym nie wymyślił :D I dlaczego kulka? Nie mógł być Kwadrat X? Grę oceniam na -2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Jak można zrobić grę o kulce ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Eh. 1/5. Denne to to. Gra nudna, słaba grafika i grywalność. Ponieważ to nie twoja pierwsza gra, to dam 1. A co powiesz na 180-kąt? Tak naprawdę napisałem tego posta tylko po to aby spytać co murdalowrida sądzi o 180-kącie, mimo to gre ściągnołem, aby nie wystawiać oceny bez 110% pewności, jak się jednak okazało, była dokładnie taka jak myślałem XD xD Ogółem jak by wyrysować primitivea 180-kąta to wyglądało by to jak... KULKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Raistlin, to był właśnie ukryty żart :P Fabuła miażdży, Zła Kulka Z OWNS. Ale jak zauważył low, kulkom nie można ufać - nigdy nie wiadomo, w którą stronę patrzą >=O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 O fajnie , kolejna gra do kolekcji ( powiedzialbym nawet ze juz do SAGI ) gier GMClanu z kulka w roli glownej , bardzo jestem ciekaw jakby kulka online by wygladala . Jedna gwiazdka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Mi się poprzednia część podobała :D , lubie kulki i w ogóle nie przeszkadzają mi takie gry :P Zaraz ściągne, ocene dam w edicie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Uwielbiam takie nuberskie gry. ;[ Po prostu czuć w nich klimat, w który twórcy wpompowuje cały wysiłek mając duży zapał do tego. O czym nie mogę powiedzieć właściwie o 99% wszystkich grach. Ale że to niezbyt skomplikowane - 4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 proste przeszedłem w kilka minut 1+/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 a kody są do tej gry? bo trudna jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio251 Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 a kody są do tej gry? bo trudna jest Nie ma :twisted: jest tylko zapis i odczyt (F5 i F6). Dzięki za oceny Mi się poprzednia część podobała :D , lubie kulki i w ogóle nie przeszkadzają mi takie gry :P Zaraz ściągne, ocene dam w edicie ;) Nie wiedziałem że komuś 1 część się podobała xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Nawet fajna gra tylko ze troche trudna +Dobra grwitacja 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Logo mi podpowiedziało ,żeby nie ściągać .Ileż robił to logo ? Minutę, i do tego na klopie ? Gorszego nie widziałem :D . Jak chcesz to mogę zrobić logo do Kulki 3 : Kulka the Hedgehog vs. Kulka z najgorszego możliwie przykładu - Murowany gniot ^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio251 Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Logo mi podpowiedziało ,żeby nie ściągać .Ileż robił to logo ? Minutę, i do tego na klopie ? Gorszego nie widziałem :D . Jak chcesz to mogę zrobić logo do Kulki 3 : Kulka the Hedgehog vs. Kulka z najgorszego możliwie przykładu - Murowany gniot ^^ . Logo robiłem ok. 3 min :) . W Paincie :P . Chcesz zrobić logo do Kulki X3? Spoko :) Jak ci się nudzi to możesz zrobić :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Gratulacje! Wygrałeś konkurs na najgorszą grę na GMClanie :P 1/5 :) Na poprawę daj nie piłkę, tylko jakiegoś ludka, przynajmniej patyczaka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 ale ch*jstwo 1.36479/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Przynajmniej to nie kacz de klałn. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Nie lubie krzywych kulek. Kulka ma 360 okrągłych oczu, i jest niezniszczalna.. Za to, ze to twoja pierwsza gra dostajesz 1+/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Proszę ,kondzio (to jest szkic) : http://img301.imageshack.us/my.php?image=k...arhedgehtu1.png Jest takie krzywe ,ale jeśli idea ci się podoba ,to mogę zrobić podobne XD. EDIT: Druga Wersja : http://img292.imageshack.us/my.php?image=k...arhedgehuu2.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Strasznie nudna i monotonna gra :/ Wrogowie blokują się na platformach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi