Nirvan Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Szukam jakiegoś efektu krwi ale nie moge znaleść , sam nieumiem zrobić odpowiedniego efektu krwi , może ktoś ma jakiś ładny efekt , najlepiej jakbyto była zwykła animacja w formacie gif itp. . Ja takiecoś wykombinowałem ale to jest niepodobne do krwi ani troche . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Pobaw się skalowaniem, malowaniem i obracaniem obiektów. Można osiągnąć naprawdę ciekawe efekty. :) Propaganja kiedyś pokazywał taki przykład, poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Tu masz przyklad : https://gmclan.org/up2522_11_krew.html A tu link do tematu gdzie opisany jest ten kod : https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=9409&hl=krew Strzal zrobilem na ptchu bo bylo szybciej :thumbsup: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 ja mam fajny efekt krwi,zmieszaj sobie w gmowskim paincie 2 kolory: jasny czerwony i ciemny czerwony(za pomocą spray'u) później weź efekt blur na 1 i fajnie to wygląda ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 A ja proponuję obczaić particle. Zawsze się mogą przydać, a efekty wychodzą znakomite... :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi