LolikZabijaka Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Siema Szukam Przykładu Gta Z Wchodzeniem i Wychodzeniem z auta NA GM6 jakiśnajprostrzy w zrobieniu przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 https://forum.gmclan.org/index.php?act=Sear...hlite=wsiadanie szukanie nie boli =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 ale jest 1 bug w moim projekcie i nie wiem jaki :( jak gram i wcisnę strzałkę w górę to idzie i gracz i auto :( jak to naprawić ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 http://www.gm-resources.com/resource.php?r...mple&id=155 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 NIE MAM GM7 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Nie wiem o co chodzi ci z tym GTA przecież to tylko trzeba zrobić zmiane objektu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Dobra naprawiłem ale kiedy spisywałem kod z przykładu i chciałem wsiąść do auta wyskoczyło mi to : ERROR in action number1 of Step Event for object rysownik_obj : Error code at line 1 x=obj_player.x at position 14 Unkown Variable x kod na ten rysownik object jest taki x=obj_player.x; y=obj_player.y - 15; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Co do gm7 to sobie go pobierz, co to za różnica? ;x No chyba, że masz nielegalnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 mam legala ale gm7 to mój wrog zepsuł mi 5 projektów :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Jak ci zepsuł? bo nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi