Phoenix Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 czy zdazalo wam sie kiedys ze ze paznokiec u palca u nogi wrzynal sie wam w skore obok. Ja tak mam co zrobiliscie by sie tego pozbyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Eeeem. Może zarejestruj się na jakimś forum obracającym się w okół takich tematów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Obgryzałeś, czy za mocno wciąłeś przy obcinaniu ? :P Spytaj o poradę lekarza :D Ale poza czekaniem aż wróci do normy raczej wchodzi w grę zrywanie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 czy zdazalo wam sie kiedys ze ze paznokiec u palca u nogi wrzynal sie wam w skore obok. Ja tak mam co zrobiliscie by sie tego pozbyc? Obcinaj regularnie paznokicie xD To ci nie będą wrastać w skórę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 upi... palca to na pewno pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Hola hola! Ja miałem coś takiego i wcale nie oznacza to, że źle obcinane są paznokcie, bo pytałem lekarza. Cóż, musisz iść z tym koniecznie. Ja dostałem przez olewajstwo zapalenia palca i zrobił się cały siny, mało brakowało i była by amptujeszyn :f tak to jest jak się ma lenia w dupie!. Lekarz wziął odpowiednie nożyczki i naciął mi odpowiednio paznokcia - ból niestety jest, dostałem antybiotyk w sprayu specjalny, kazał pryskać 2 razy dziennie i przeszło, później tylko kontrolę. Lekarz powiedział, że jeżeli nie przejdzie to będzie " usunięcie paznokcia" ma to fachową nazwę - zapomniałem na amen jak to się mówi, tak czy siak, musieliby pod znieczuleniem usunąć cały paznokieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 dzienks borek napewno sie wybiore!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Feniksie, na twoim miejscu bym zrobił użytek z wanny. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 hahaha... myslisz ze jestem jakims menelem z podmostu i raz na tydzien wkradne sie do tesco na neta i cos napisze? Żart :) :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 ja już pare razy razy miałem takie cos. I u chirurga wycinane. i mam sprawdzone metody. jak chcesz wiedziec jakie napisz mi na priva - bo to forum informatyczne a nie kosmetyczne ;P i jeszcze dojdzie do tego ,że niedługo w dziale silniki 3D panny bedą pisały,że im sie okres spoźnia albo o depilacji ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Jakie panny ? Toż tu dziewczyn jak na lekarstwo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 nio pewnie :) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi