wezyrnorbert Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Jak zrobić że wokoło jest ciemno a kolo hero jasno ? Chyba trzeba coś z draw_surface_general ale nie wiem do końca jaki kod. Możecie pisać kody na wersje PRO bo dzisiaj kupuje. I jeszcze coś źle zrobiłem bo dałem hero w Create hp=150, a w step if hp<=0 instance_destroy a gdy zaczynam grę to hero od razu znika tak jakby już na starcie miał 0 hp. Nie wiem co pokręciłem :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 1. https://gmclan.org/index.php?plik=80 2. Energia jest z jakiegoś powodu odejmowana i bohater znika zaraz po starcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Wywala mi taki błąd : ___________________________________________ ERROR in action number 1 of Create Event for object obj_player: Data structure with index does not exist. EDIT: Kto wie co pokręciłem z tym kodem ?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi