baca Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Tytuł: Dark Magic Gatunek: RPG Opis: Małe demko rpg steruje się myszką Download: adres z plikiem gry Rozmiar pliku: 4.4mb Autorzy: Programowanie:Mateusz Bacławski Fabuła: Mateusz Bacławski Grafika: Mateusz Bacławski Muzyka: F.E.A.R. Screeny: https://gmclan.org/up2092_5_ed972d622c.html https://gmclan.org/up2092_5_screenshot107.html https://gmclan.org/up2092_5_d452a152a9.html https://gmclan.org/up2092_5_4cfe27eb11.html https://gmclan.org/up2092_5_30d12c62b5.html https://gmclan.org/up2092_5_2cc7a84d3d.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Takie sobie ale nie zbyt mi sie podoba. 3+/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Fajne wykonanie, no i ten klimat. Za muzykę dodatkowe pkt. daje ci max. A jak zrobiłeś że wokoło jest ciemno a kolo hero jasno bo przyda mi się do mojej gierki :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Spoko demko, fajna muzyczka z F.E.A.R. :) Ogólnie 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 pobaw się w drawie ale to dużo mocy kosztuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Jak Was prosze... zacznijcie uzywac jezyka polskiego... BTW. Taki efekt mozna osiagnac dzieki "umiejetnemu" wykorzystaniu Surfaces ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 A napisał by mi ktoś kod na te światło(niemam wersji PRO), chyba trzeba coś pokombinować z draw_surface_general ,ale nie jestem pewien :P :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Po co zapisujesz jako bmp i pakujesz rarem. Formatów takich jak PNG to już nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 niechciało mi się konwertowac i wrzucac tylu plików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 niechciało mi się konwertowac i wrzucac tylu plików no nie pier*** ze zapisanie pliku w innym formacie tak cie w dupe szczypi... :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 naprawdę macie wielki problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Fajne. Przyjemnie się grało. Oceniłbym na 4, ale dam 5 , ponieważ ostatnio na tym forum ludzie dawali same "kicze..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Co za idiota daje screeny w .rar żebym musiał je ściągac na dysk. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 joda niezałorzyłem fora o screenach tylko o mojej grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 joda niezałorzyłem fora o screenach tylko o mojej grze Ale ja jako ten który ma grać, chcę przed ściągnięciem zobaczyć screen w przeglądarce, a nie zaśmiecać kompa twoim archiwum ze screenami, potem je wypakowywać... Ale nie to nie. Jeden user mniej zagra w twoją grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 W sumie nawet da się pograć, bgm wg. mnie pasuje, grafika taka sobie... może być. 3/5 Zmień to, że trzeba się naklikać myszką przy chodzeniu i atakowaniu (lepiej byłoby trzymać przycisk myszy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 joda niezałorzyłem fora o screenach tylko o mojej grze Wroze Ci duze osiagniecia marketingowe , nie ma to jak wciskac komus towar bez uprzedniej demonstracji :) Ale pograc pogralem , nie takie zle , fakt te gry jak juz widze kuleczki w roli glownej to az mi sie obiad zwraca , jakby nie mozna bylo chwile posiedziec nad grafika , to klikanie jest strrrrasznie denerwujace , narazie bez oceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 zacytuje: Co za idiota daje screeny w .rar żebym musiał je ściągac na dysk. coz to nie przypomina gry rpg (przynajmniej narazie) i wyglada jakos znajomo... Ale naprawde mogles narysowac jakies kamienne sciany bo te z "X" przez srodek zupelnie nie pasuja do reszty walczy sie okropnie, postac biega na okolo moba a mob na okolo nas, nalezalo by temu jakos zaradzic. no i zmienil bym walute - oreny to chyba nie ta bajka chyba ze robisz konkurencje wiedzmakowi2... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 wiem wrzystko musze jeszcze dopracowa , to demo zostało napisane w jeden dzień i niemiałem czasu na detale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 wiem wrzystko musze jeszcze dopracowa , to demo zostało napisane w jeden dzień i niemiałem czasu na detale To po co wogole je dawales ? Oczywiscie masz takie prawo , ale czy widzisz w tym jakikolwiek sens w oddawaniu tak slabego dema ? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 gorsze jusz dawali(niechce nikogo obrazic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 gorsze jusz dawali(niechce nikogo obrazic Wiem , i dlatego Ty tez masz byc gorszy i dawac slabe gry ? Nie idz w slady takich osob bo to nie poplaca , najlepiej cos demonstrowac gdy sie stwierdzi ze to juz jest dosc w miare dobre , a nie pokazac tylko po to ze sie cos zrobilo ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 dałem screenschoty bo ciągle marudziliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 dałem screenschoty bo ciągle marudziliście Nie ze marudzilismy , to jest chyba dla Twojego dobra , a raczej dobra Twojej gry , chyba ze tak nie uwazasz to je wywal ;] Łaski dajac screeny nikomu nie robisz , eh ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 miejsza oto sprawa screenschotów może byc chyba jusz zamknięta i czy znależliście jakieś błędy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi