Indrycho Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 heh udało mi się naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 @down Faktycznie, nie zauważyłem tego. Ale wydaje mi się, że to wina Painta (lub poprzedniej osoby) - podczas malowania pobrałem kolor i był dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Kubx, Ty tez zepsułeś kolory lol. iterowka czy specjalnie gdzie literówka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 ale rysowanie po cudzych puzzlach jest NIE FAIR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 panuję nad sytuacją =D ale rysowanie po cudzych puzzlach jest NIE FAIR Yup. Ale wybaczam maciusiowemu, bo zrobił to podświadomie >: OO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 brum brum ED: ups totalnie się spóźniłem, heh ale pisałem żeby nie dodawać w krainie chaosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 @up: przed dodaniem mogłeś zobaczyć i dodać nasze, jezu ;( Ej to miejsce jest chyba zajęte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Indrycho, nawet jakbyś się nie spóźnił, to Twój puzel by się nie liczył. NIE MA EDYTOWANIA INNYCH PUZZLI. Whoa shit. Ale ta gra podniosła frekwencję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Indrycho, nawet jakbyś się nie spóźnił, to Twój puzel by się nie liczył. NIE MA EDYTOWANIA INNYCH PUZZLI. no ok ale pisałem żeby nikt mi go nie zajmował no nie ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Lol, nie ma takiego czegoś jak "pisałem żeby nie było zajmowane". W dodatku widzę, że to przerobiony puzel Kubeksa. Zrobiła się z tego gra na czas XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Nieco wyrównałem, bo coś tam pochrzaniliście =P Może zróbmy tak, że nie dodajemy na brzegu nowych, tylko uzupełniamy teraz luki? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 W dodatku widzę, że to przerobiony puzel Kubeksa. nie przerobiłem go :( , zrobiłem od zera, dodał bym wcześniej, ale mi się coś wtedy z forum zrombało i zmiast postów widziałem jakiś krzak :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 zrobiłem od zera, dodał bym wcześniej, ale mi się coś wtedy z forum zrombało i zmiast postów widziałem jakiś krzak sad.gif To akurat w niczym nie przeszkadza - miałeś inny widok T___T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Może zróbmy tak, że nie dodajemy na brzegu nowych, tylko uzupełniamy teraz luki? Sorki ale narysowałem gdy pisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 To akurat w niczym nie przeszkadza - miałeś inny widok T___T dobra spoko, ale zaniepokoiłem się wtedy i próbowałem to naprawić, i szukałem gdzieś w opcjach forum a to było tu pod ręką :P ED: Poprawiłem swoje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 @Up Dlaczego obrazek jest w *.png a jest cały rozmazany jak w *.jpg? :o Chciałem zrobić nowego puzzla a tu nie mogę bo puzzel jest syfiasty ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 @upup: matko, coś ty z tym zrobił O___O @Micanser: nie szkodzi - to była tylko sugestia żeby nie rozpierniczać dalej obrazka, tylko zabrać się za uzupełnianie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 hahaha! "a ja mam downa" - rox genialne, nie wiem kto to narysował ale gratuluje, ta mina genialne... Ta poza :F rox rox rox! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 "a ja mam downa" - rox genialne, nie wiem kto to narysował ale gratuluje, ta mina genialne... Ta poza :F rox rox rox! Ja =D dziekuję, dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 No Yoda, ta morda ludka z tym tekstem roxi jak napisał Yoho :P @Indrycho Czekam na normalną wersję obrazka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 sory :D , już naprawiam ED: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 A oto moja zabawa w graficzki (dopiero zaczynam xD) @DOWN O ty ja tez chce mambe ale zeby dom mi zburzyc ?? <wnerw> xD Zbanowac go !!!, POsmarowac mamba zucic klockiem !!! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 @Up Ani to ładne ani sensowne. Więc postanowiłem dołożyć puzzla z ludzikowych rozmów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Sasuke-kun, twój puzel nie pasuje do tego po lewej. (jak pisałem nie było osta powyżej). nie można przecież usuwać cudzych puzli bez pozwolenia, zresztą twój też nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Skończyłem tego puzzla i odświeżyłem temat a puzzel Sasuke-Kuna już był. No i jak pisałeś nie pasuje jego do Twojego oraz wymazał kawałek twojej pracy. Więc dałem swój bo bardziej pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Skończyłem tego puzzla i odświeżyłem temat a puzzel Sasuke-Kuna już był. No i jak pisałeś nie pasuje jego do Twojego oraz wymazał kawałek twojej pracy. Więc dałem swój bo bardziej pasuje. Mimo to tak niemozna akurat jego puzla mozna dokleic a ty mi usuneles domek i gdzie ja tera bede mieszkac masz mi wybudowac nowy od ciegielki z ogrzewaniem z ciepla woda i chmurkami !! Czyli wyglada to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Radzę teraz poczekać i nic nie dodawać. Sklejam w tym czasie wasze puzzle + mój w innym miejscu. Piszę to żeby nie było zamieszania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi