Indrycho Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 <_< wiedziałem że tak będzie, może i zagubioną kość ktoś po drodze z edytował, ale fali to nikt nie ruszył :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 OK jest :P ladniesze chyba A TAK WOGOLE NIGDY PRAWIE NIE RYSOWALEM zara ide spac fuck @UP DODALEM JA :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 na ta drabine trzeba chyba z drzewa skakac :jezor: Jest ok, lepsze niz ten aniol:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Super ta gra wkrecila mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 @Muximan: kolejny szajs. Ludzie przecież nie wymagamy od was nawet pixelartu ;( jak nie umiesz narysować ludka, to nie rysuj go ]; Ludzie zanim cos wkleicie to sprawdzcie czy ktos juz przed chwila czegos nie wkleil. Jak ja robilem swojego stworka to Yoda w tym czasie wsadzil swoj puzel wiec szybko sciaglem nowy i dokleilem moj puzel do tego co on zrobil. Przeciez to zajmuje minute. No ja też tak zrobiłem, ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 David Dark ma racje. Piszecie posta, ze teraz wy cos dodacie, rysujecie i edytujecie posta z wasza praca. Jezeli nie wkleicie jej w ciagu, powiedzmy 2 godzin 'rezerwacja' jest juz nie wazna i ktos inny moze sobie 'zarezerwowac' miejsce. Moze byc cos takiego? EDIT: Fuck jak tu szybko ludzie odpisuja ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Niestety ktoś już uprzedził mnie z tym pomysłem. (chodzi mi o moje... "EE") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 :P tera rybunie beda dodawac xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 trochę nie pasuje ta woda do ziemi oddziel to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 A gdzie mój obrazek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 sorki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 zaraz dam w edicie wszystko xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Ej ja też poprawiłem ;/ co wy tacy szybcy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Yoda twój lepszy bo ja nie chciałem ruszać cudzego puzzla xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 oto kolejna część krainy słodziutkich stworków chaosu, tym razem w towarzystwie shamana (niemylić z szamanem ), tak więc w towarzystwie shamana chaosu ED: plz nierupcie nic w mojej krainie słodziutkiego chaosu, tym zajmuje się moja chora wyobraźnia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Ziąy, nie róbcie tak, że walicie jedną postać na puzel. Zróbcie jakieś częściowe obiekty, żeby inni mogli kontynuować, jest więcej funu (jak cycek Propa XD) Bardzo ładnie wychodzi. Yoda, nie wiem co chcesz od drabiniarza Muximana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 A oto wieża obserwacyjna obrośnięta zielskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 nierupcie god! :P @up: czemu narysowałeś coś na puzzlu narysowanym przez kogoś innego? 7_7 Tak chyba nie wolno? Poza tym nie ma obrazka Indrycha :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Maciusiowo, sry, ale nie dość, że pobazgrałeś po moim puzzlu, to jeszcze masz nie updatowaną wersję =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 po za tym ja byłem pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 @FlaczeQ: hah mam paliwa razy 100 roxi :D dobry odcinek ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 zanieczyszczenie srodowiska sciekami xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Yoda i Maciuś - Już się nie kłóćcie - M@ti, zepsułeś kolory XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Arrr gdzie puzel FlaczeQ'a T____T @up: ach... już OK :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 heh coś mi się spsuło, niewiedze forum normalnie- mogę widzieć jeden post naraz, a pod nim jest krzak wszystkich postów jako linki. piszcie na GG 9209860 (teraz) (bo nowszych postów niemogę zobaczyć bo wyskakuje mi takie coś Napotkane błędy: Przepraszamy, niektóre z wymaganych plików zostały utracone. Jeśli zamierzałeś przejrzeć temat, jest prawdopodobne, że został usunięty lub przeniesiony. Proszę wróć i spróbuj ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 hahah "razy sto suki" :] tylko pytanie czy to literowka czy specjalnie ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi