Nikas Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 to nie jest racja,tylko bluźnierstwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Przepraszam za to że spier :censored: łem puzzle :( naprawde nie chciałem zepsuć da się naprawić to i dołożyć wycinek itp. ja nie komentuje jak ktoś dał puzzle o mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 ja nie komentuje jak ktoś dał puzzle o mnie Ojej to straszne, zabijmy go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Możemy zacząć także od nowa. Takie to duże, ale nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 trzeba było się brać za domino... zostawcie słonika,bo to największy twardziel na gmclanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 gdybyscie (znowu) zaczynali od nowa to proponuje puzzel bez tych "siusiakow" (ktos w tym temacie tak napisal :P) - np. taki kwadrat 100x100 ;) (lub mniejszy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 to proponuje puzzel bez tych "siusiakow" No, bo potem jakieś dzieci nie umieją tego skleić i płaczą :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Bez "siusiakow" i nie az takie wielkie, ktos juz tu mowil. Najlepiej jak beda male, bedziemy rysowac po kawalku. Inaczej to nie ma sensu, kiedy kazdy rysuje po prostu swoj rysunek i tlo... Na poczatku bylo ciekawie z ta kobieta Propaganji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 A co powiecie na kwadrat 32x32. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 @Micanser: nic. @Grela: to się nie tyczy tylko Ciebie, więcej bylo zrabanych i psujących puzzli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Ale chcecie bez wycinków kwadrat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 No, bo potem jakieś dzieci nie umieją tego skleić i płaczą :/ Hmm... A co to za różnica? I tak każdy puzzel pasuje do każdego... <_< EDIT: @Grela: Omg... Ale żeś se sygne strzelił... :crosseyed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Hmm... A co to za różnica? I tak każdy puzzel pasuje do każdego... dry.gif Gdyby niektórzy ludzie tego nie naprawiali (w tym ja ) to nie tak by to wyglądało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 @up: Lol! Chodziło mi o te "siusiaki" ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 dobra, to bez sensu, zacznijmy od nowa i mniejsze puzzle. @Grela: Pochwal się tym co masz w sygnie mamie i tacie. Będa dumni z pociechy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 @up: Lol! Chodziło mi o te "siusiaki" ... A o czym ja mówię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Proponuję puzzle 32 na 32 i układanka 10 na 10, bo przy większej wszystko się psuje i nic do siebie nie pasuje. A te "siusiaki" mogą zostać... I przydałoby się ustalić temat układanki, np. las, GMClan, morze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 @Matthew: tia zrobiloby sie kilka i w fastbarze dac kategorie puzzle :P ze mozna sobie wydrukowac, wyciag i poukladac xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 A o czym ja mówię? No właśnie nie wiem... Bo skoro "poprawiasz" to czemu nadal wszystkie puzzle pasują do siebie? :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Yoda poprawia, zeby pasowaly <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 No właśnie... Czyli mu chodzi o coś innego niż mi do ch*ja... :angry1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 A może niech ktoś napisze skrypcik? Wielka tabela na stronie, z jedną komórką 32px. ewentualnie wwalona w jakiś iframe, aby dało się przesuwać. W komórkach, w których nie ma jeszcze obrazka będzie wyświetlany link do strny, na której można wrzucić swój kawałem obrazka na serwer. Oczywiście sprawdzane, czy na pewno ma 32*32px. I jeszcze skrypcik w php, który składałby wszystkie obrazki i dawałby opcję "Pobierz wsystko" (bo jak każda cześć to by był osobny obrazek to problem byłby ściągnąć sobie cały obrazek (no screeny, ale jakby było przewijane...?) Nie byłoby problemów z zajmowaniem puzzli itp, problemem wgrywania na serwer zawsze wielkiego obrazka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 @Solmis: raczej nie. Gdybym nie poprawiał to byłby syf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Dawidds, chodzi ci o cos takiego, ze wgrywasz na serwer puzzla, i skrypt wkleja go do reszty? Odpada... Chyba ze podawalbys taki iks i igrek, gdzie chcesz puzzla wstawic, inaczej nic by do siebie nie pasowalo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 A kto by się za to zabrał? Można było by do tego Kryniaka zawołać on to umie zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Pfff... To jest max godzinka roboty. Trzeba tylko pomyslec jak to wszystko bedzie wygladac <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 A kto by się za to zabrał?Bez jaj gnysek. Nawet na moim średnim poziomie PHP po godzince masz piękny system. Co do podawania pozycji x i y: Nie nie tak. Jest sobi wielka tabelka a prawie całą stronę. W niektórych komórkach jest obrazek, a w innych link "Dodaj plik" prowadzący do np. dodaj.php?x=7&y=5. Ładujemy pliczek z dysku i system wgrywa go na serwer powiedzmy o nazwie 7_5.png (wtedy łatwo by podzielić parametry x i y). I wtedy pętla w php wyświetlając kolejne komórki tabeli sprawdza, czy istnieje dany plik; jeśli isnieje to wywołuje IMG, jeśli nie do daje link. I pod spodem jeszcze link "Pobierz całość" - który dawałby możliwość pobrania całości puzzli - bez koniecznści robienia screena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Hmm... Moglbym takie cos zrobic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 @Solmis: raczej nie. Gdybym nie poprawiał to byłby syf. Nie zaprzeczam temu... Ale mi chodzi o to, że każdy puzzel pasuje do każdego. Chodzi mi o to, że każdy puzzel ma taki sam kształt. Z tego co pamiętam, normalne puzzle takie nie są... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 To co, mam sie zabrac za puzzle, o jakich mowil Dawidds czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi