Ra3l Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Tworzę właśnie grę 3d (elke) tylko w 3d, i mam takie pytanie. Ile na jednym roomie może być polygonów? Albo ile jeden object może mieć polygonów? Żeby w miare płynie chodziło ?:) Wiem że też zależy od sprzętU: 2,28mhz, 64mb geforce 4 mx 4000, 512 ramu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Zależy ile komp wytrzyma. Limitu jako takiego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Ale chodzi mi o mniej więcej?:) Bo zaraz będę się brał za samochód i nie wiem do ilu?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Ja radzę jak najmniej :P Ale na serio spróbuj się zmieścić gdzieś tak do 1500 poligonów. Potem najwyżej jak wrzucisz go do gm i nie będzie ci się ciąć, spróbuj ulepszyć go czyli dodać np. Jakieś klamki itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Z tego co wiem 1024 to oficjalny limit GM przy kompach spełniających minimum wymagań. Ale na lepszym sprzęcie da się więcej... oczywiście w Crysisie jeden palec postaci ma pewnie więcej, ale co tam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi