nieuatoryzowany Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Tytuł: Doom 2-D Gatunek: Platformówka Opis: Niby zwyczajna platformówka, która w istocie jest przeróbką starego Dooma. Siedem rodzajów broni, dwadzieścia plansz i kilkaset potworów do pokonania. Strzałkami chodzimy. "S" i "L" - odpowiednio zapisujemy i wczytujemy grę. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 - wybieramy bronie. Pamiętajmy, że 2 i 3, 1 i 4 oraz 6 i 7 mają TEN SAM LICZNIK NABOI (tak samo zresztą jak w oryginale). Download: https://gmclan.org/up2659.html Rozmiar pliku: W przybliżeniu 5 MB. Autorzy: Programowanie: Michał K. Fabuła: Autorzy Dooma Grafika: Autorzy Dooma Muzyka: Autorzy Dooma Screeny: https://gmclan.org/up2659.html cztery screeny do obejrzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 hmmmmm spoko, tylko ze jak chcesz iść jednocześnie i strzelac to gościu zamist iść to sie "ślizga". i jakos tak wolno wszystko chodzi, chyba że mi komp przymula. 3 gwizdki na zachete ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Gra jest fajna, szkoda, że ty w ogóle nic w niej nie zrobiłeś, wszystko zerżnięte z DOOM'a... za grę dam 5/5 ale za to co ty zrobiłeś, to dam 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Gra jest fajna, szkoda, że ty w ogóle nic w niej nie zrobiłeś, wszystko zerżnięte z DOOM'a... Oo przecież on ją zaprogramował koleś. Zrobił remake'a eloo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Gra jest fajna, szkoda, że ty w ogóle nic w niej nie zrobiłeś, wszystko zerżnięte z DOOM'a... za grę dam 5/5 ale za to co ty zrobiłeś, to dam 1/5 Z tego co ja wiem, id software nie robiło gier w GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 No to bardzo dziwne, całkiem nie dawno widziałem bardzo podobną grę w GM do tej... :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Wszystkie gry platformowe sa do siebie podobne ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Nawet spox, tylko denerwuje to że ekran nie przesuwa się na środku - ogranicza to nieco widok ;K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Brzydszych platform nie mogłeś znaleźć :mellow: ale ogólnie gra jest spoko :P 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 No to bardzo dziwne, całkiem nie dawno widziałem bardzo podobną grę w GM do tej... Ja też widziłem niemal identyczną platformówkę, jednak jak dobrze pamiętam, tamta miała pełno błędów i była owiele mniej grywalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieuatoryzowany Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Gra jest fajna, szkoda, że ty w ogóle nic w niej nie zrobiłeś, wszystko zerżnięte z DOOM'a... za grę dam 5/5 ale za to co ty zrobiłeś, to dam 1/5 Wiesz... To jest przeróbka, a ja jeszcze nie widziałem przeróbki (remake'u), która nie przypomina oryginału. A zdziwię Cię, bo musiałem wyjątkowo dużo zrobić, by ta gra normalnie działała. Dzięki za oceny. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Bardzo fajna gierka, jednak mam zastrzeżenia: -Ekran przesuwa się nie na środku, co ogranicza widoczność; -Gdzie są kody? :P -Małpiszona można zabić jednym strzałem że sztucera/shotguna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieuatoryzowany Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Kim jest małpiszon? xD Dość długo grałem w Dooma, więc wytrzymałość potworów jest niemal identyczna jak w oryginale ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 No, ten, Imp, co rzuca czerwonymi kulkami. Jest po zombiaku z shotgunem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieuatoryzowany Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Zależy jak się trafiło... Czasem od razu wystarczał jeden strzał. ;] Najlepsza jest na niego dubeltówka (o ile tak się nazywa broń 3 :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 odemnie masz 3 a że mam dobry dzień to 4 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 zrób jeszcze lepszą sztuczną inteligencję enemów i będzie gitara :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi