pawcio3018 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Witam potrzebuje obrazek menu Warszawy a na tle poprosiłnym jakiś kosmitów. Prosiłbym o jakiś ludzi którzy umią robić już w gimpie czy photoshopie. Oczywiście dam do credisców. Rozmiar to 1024X1024 może też być 800X800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Przecież już Ci wysłałem logo na PW, nie licz, że ktoś ci zrobi lepsze, bo wątpię, żeby ktoś marnował czas na to, każdy z tego forum ma już zajęcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 ok ale przeciez ty zrobiles logo gry a nie menu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Masz menu i domagam się creditsów :P Mam nadzieję, że wiesz jak zaprogramować, start, help i quit :) Pozdrawiam AoM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Ja jak to ma być dzieło to za max 10 minut coś dam ED: jestem w połowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Skromnie, ale jest :) Miniatura: Jeśli chcesz mogę dodać jakiś napis albo coś, wystarczy napisać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 masz warszawę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 masz warszawę: http://radiowiec.blox.pl/resource/warszawa8IV20071.jpg heh dobre :D a teraz do rzeczy, oto mój projekt 800:800 (jak coś to pisz) (a no i creditsy...):Link do pliku w upload'erze ED: Jak coś to mogę pozmieniać (usunąć/dodać opcej w menu, i zrobić inne, dodatkowe menu), podejrzewam np że możesz nie chcieć tych elektronicznych runów, a chcesz statek UFO, to mogę jakiś zamieścić, tak aby wyglądało fachowo (dodać blask i ewent lekkie rozmycie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Napis robiles tymi kratkami, czy to taka czcionka? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Napis robiles tymi kratkami, czy to taka czcionka? :) taka czcionka :D (lol komu by się chciało ) half project logo dla zainteresowanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Irycho chyba wybiore twoje menu jest najbardziej ciekawe ps AoM twoje menu tez jest fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Irycho chyba wybiore twoje menu jeśli chcesz moge ci jeszcze dorobić jakieś dodatkowe menu typu menu opcji czy do twórców, a także gęstsze podświetlenie (co by to dać po najechaniu myszką -takie wyróżnienie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi