Cora Wind Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 lol :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Dobra, mniejsza o to, nie rysuj, a nie żartujesz sobie? Skadze , nie widziales nigdy ludzi klaskajacych uszami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 lol :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 @up Niee, nigdy :o Nie jestes sam , ja tez nie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babcia Stasia Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Nie rozumiem tego tematu!! Ktoś mi wreszcie wytłumaczy o co w nim chodzi?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 No babciu chodzi o lol z tego co wiem Cora Wind miał tam napisane coś o palcach czy kości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Mnie by się nie chciało wszystkich moich postów zamieniać na "lol :)" TM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi