Yoda Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Noo nie wstyd by ci było jak byś np. jadł przy kimś a tu ci w szczęce strzela? xd To powód do wstydu? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 lol :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Tak to bardzo krępujące , jeszcze gdy nie mówią ci wprost co myślą.. W moim przypadku to akurat nie słychać a poza tym, jezu naprawdę strzelanie szczęki powoduje że ludzie się z ciebie śmieją? Nie wiem z kim się zadajesz. Podejrzewam że moi kumple by powiedzieli że fajnie brzmi. Tak samo jak z moim 'strzelaniem' palcami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 lol :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 jezu.. zdołowaliście mnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Lutego 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Chodziło ci tu tylko o te kręgi szyjne bo jeśli nie to..Tak, tylko o kręgi szyjne, bo o reszcie nie wiem. Program był o dolegliwościach szyi oraz kręgosłupa. Poza tym ten temat i tak nikogo nie ustrzeże przed dolegliwościami. Albo się je ma albo nie. Jakiś temat na jakimś forum nie przezwycięży raczej złych nawyków czytelnika, zwłaszcza, że nie jesteśmy fachowcami w tej dziedzinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Lutego 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Ale że co? Poruszasz głową i Ci kręgi szyjne trzeszczą oraz towarzyszy temu ból? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Hmmm i pomyśleć że nie żuję wcale gumy ( nie lubię ), nie zgrzytam zębami i dbam o zęby :F Za co? ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Lutego 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 A ja mam wyrwane cztery stałe zęby (wszystkie zdrowe czwórki powiedziały pa pa) i jakoś nie rozpaczam. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 A ja mam wyrwane cztery stałe zęby (wszystkie czwórki) i jakoś nie rozpaczam. smile.gif A jak ja bym ci pokazał moje przednie zęby, to... :P Takie krzywe że łoo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Lutego 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Ja nie mam krzywych, mam prościutkie, bo za młodu nosiłem aparat ortodontyczny. Po prostu mam dusyć duże zęby i na trójki nie starczyło miejsca, więc wyrosły mi trochę ponad innymi. Pani ortodonta powiedziała, że wszystkie się nie zmieszczą i trzeba będzie rwać, co też zostało uczynione. Trójki zostały sprowadzone na swoje miejsce, a reszta przy okazji dokładnie wyprostowana. Jak komuś o tym opowiadam, to nie chce wierzyć, że nie mam czterech czwórek. :) btw. Mój kumpel ze studiów ostatnio se walnął aparat, bo dwójkę miał krzywą i trochę mu było wstyd. A najśmieszniejsze jest to, że nawet nie było widać, że ma krzywą. :) To ludzie mają kompleksy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Ja nie mam krzywych, mam prościutkie, bo za młodu nosiłem aparat ortodontyczny. Po prostu mam dusyć duże zęby i na trójki nie starczyło miejsca, więc wyrosły mi trochę ponad innymi. Pani ortodonta powiedziała, że wszystkie się nie zmieszczą i trzeba będzie rwać, co też zostało uczynione. Trójki zostały sprowadzone na swoje miejsce, a reszta przy okazji dokładnie wyprostowana. Jak komuś o tym opowiadam, to nie chce wierzyć, że nie mam czterech czwórek. :) btw. Mój kumpel ze studiów ostatnio se walnął aparat, bo dwójkę miał krzywą i trochę mu było wstyd. A najśmieszniejsze jest to, że nawet nie było widać, że ma krzywą. :) To ludzie mają kompleksy. a ja jestem cały krzywy,chory i brzydki i leje na to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Pani ortodonta powiedziała, że wszystkie się nie zmieszczą i trzeba będzie rwać, co też zostało uczynione LOl :D A u mnie po prostu mleczaki strasznie długo siedziały ( część jeszcze siedzi ). I nowe zaczęły krzywo rosnąć ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Lutego 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 a ja jestem cały krzywy,chory i brzydki i leje na to... A tam... Zamieść swoją fotę na gmclanie i dzięki temu będzie wisiał nad Tobą bicz, który przypomni Ci żebyś czegoś głupiego nie palnął, wiesz o co chodzi... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Mi strzela nos gdy nim ruszam, szczęka, gdy za szeroko ją otworzę, lewe kolano i całe ręce. Jakoś mało mnie to interesuje. A w łóżku może być dzięki temu ciekawiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Lutego 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Znaczy dodatkowe doznania a la igraszki z kościotrupem? :/ Toż to nekrofilia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 A w łóżku może być dzięki temu ciekawiej. Hah moje koleżanki mówiły że te moje zęby są sexy :w00t2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Lutego 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Pics or didn't happen! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 ja mam złamaną dwójke, do polowy u***na, a moja eks władczyni szczaiła to po ok. roku znajomości i 3 miesiącach wspólnych zabaw.. nie ma jak wyskoczyc w odpowiednim momencie z 'o boze co Ci sie stalo?' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Może zaciskasz żęby w nocy o czym wcale nie wiesz , lub zgrzytasz żębami, a śpisz na brzuchu? tongue2.gif Śpię bokiem, zębami nie zgrzytam, a czy zaciskam w nocy... hm nie wiem :P Tak czy siak - who cares? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Lutego 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 ja mam złamaną dwójke, do polowy u***na, a moja eks władczyni szczaiła to po ok. roku znajomości i 3 miesiącach wspólnych zabaw.. nie ma jak wyskoczyc w odpowiednim momencie z 'o boze co Ci sie stalo?'I ponoć kobiety są wyczulone na szczegóły... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Może jest jakiś sposób żeby to sprawdzić ohmy.gif a to bardzo możliwe bo jak mówiłem 4/10 ludzi tak robi smile2.gif Dobra nic mnie nie boli więc na razie pozwól że nie będę się tym przejmował :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Wszyscy mówicie o swoich niedoskonałościach więc ja też coś powiem. Ja nie mam krzywych, mam prościutkie, bo za młodu nosiłem aparat ortodontyczny. Po prostu mam dusyć duże zęby i na trójki nie starczyło miejsca, więc wyrosły mi trochę ponad innymi. Mnie natomiast kły wyrosły w wieku 15 lat,nosiłem aparat ale ból był nie do zniesienia,więc teraz wyrosły i dopiero jak pokaże dziąsła to je widac. Troche to śmiesznie wygląda jak się śmieje,ale co tam,nie mamy na takie rzeczy wpływu. No strzelanie palcami też uważam za fajne ;p;p Ale szczęką ? to troche dziwne nie sądzisz?.. O palcach to nie wspomnie bo mam całe powykrzywiane(choc tego nie widac). Może zaciskasz żęby w nocy o czym wcale nie wiesz , lub zgrzytasz żębami, a śpisz na brzuchu? tongue2.gif Mój młodszy brat jak śpi to okropnie zgrzyta zębami,myślicie że będzie miał problemy w przyszłości?;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Moje też są powykrzywiane, strasznie lubie nimi strzelać, właściwie to jak narkotyk ;p MI ciągłe strzelanie już przeszło - tylko czasem se strzelę jak mi stawy się zastoją :D A i mam przez to bardzo wyćwiczone place =P Umiem zapleść je jeden na drugi bez pomocy drugiej ręki :D Hahah przyda się ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi