murdalow Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 nie moge nic z tym zrobić...................... http://img301.imageshack.us/my.php?image=pasekmh3.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Po 1. Ktos by ci pomogl z dobrej woli gdyby nie zobaczyl wyzwiska w tym screenie. Jak ktos go zobaczy to na pewno ci pomoze, gwarantuje ci to. Po 2. W tym poscie nie ma pytania, napisales tylko ze nie mozesz nic z tym zrobic, dziekujemy ze dzielisz sie zyciem ale takie szczegoly to wiesz :) Ja np. nie wiem o co tobie chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Przeciągnij do normalnie na sam dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Złap końcówkę paska i pociągnij na dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Złap końcówkę paska i pociągnij na dół Zostaw, tak jest ladniej :P Nie no smieje ale , moze masz zablokowany pasek , no bo jak sie nie moze dac , nie spotkalem sie z takim czyms :P edit: Albo poprostu chwyc za prawa czesc od "startu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Ja bym stawiał na brzeg.Jak masz problem trafić w brzeg, zablokuj go, przenieś i odblokuj, aby zmienić rozmiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Po 1. Ktos by ci pomogl z dobrej woli gdyby nie zobaczyl wyzwiska w tym screenie. Jak ktos go zobaczy to na pewno ci pomoze, gwarantuje ci to. Po 2. W tym poscie nie ma pytania, napisales tylko ze nie mozesz nic z tym zrobic, dziekujemy ze dzielisz sie zyciem ale takie szczegoly to wiesz :) Ja np. nie wiem o co tobie chodzi. to przekleństwo nie jest na kogoś tylko jakby do paska,bo się wkurzyłem,zacząłem wkurzony klikać na myche i powrócił,dzisiaj daje demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Btw to się pisze przez 'ch'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Btw to się pisze przez 'ch'. co ? wcale nie powinno się tego pisać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 15 Lutego 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 dzisiaj daje demko Dajesz demo tego paska?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi