BeWuO Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Ja kupuje na allegro zawsze przez Kup Teraz i przelewem płace, ale podstawowa sprawa, że kupuje od internetowych sklepów ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 MAK otóż jest różnica mówiłem że kupiłem też obudowę nie orginalną tyle że w niej nie pasowały zatrzski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Pawcio on cie nie oszuka ma ponad 200 pozytywów to czemu by mial ciebie oszukac kupuj puki okazja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Pawcio on cie nie oszuka ma ponad 200 pozytywów to czemu by mial ciebie oszukac kupuj puki okazja I to za ~60 zł. Dalej nie możesz się do niego dodzwonic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Nie może jeszcze nie naładował zadzwonię później Nie może jeszcze nie naładował zadzwonię później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Może napisz do niego na e-mail też? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Kurde :angry: on mnie chyba oszukał, telefon nie przychodzi, kontaktu z nim nie mam :angry: i żadnych aukcji on nie ma. :angry: :angry: :angry: Macie link do tego formularza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Lutego 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Ale jak nie masz kontaktu? Pisałeś coś do niego i się nie odzywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Tak właśnie to mnie dziwi. Telefonów nie odbiera aukcji nie ma, zresztą sam zobacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Lutego 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 No to trzeba zgłosić do Allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Wiedziałem że coś jest nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Więc po co wysyłałeś pieniądze? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Bo jeszcze nikt mi takich jajców nie zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Ale widzisz, trzeba być czujnym. :) Na przyszłości radzę nie wysyłać niczego, przed upewnieniem sie co do uczciwości sprzedawcy/nabywcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Ludzie, którzy piszą, że biorą zapłatę tylko przy odbiorze... Tak też was mogą oszukać... Wsadza Ci byle co w pudełko i przykro..... Co do tematu, zgłoś do administracji allegro i czekaj na rezultaty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 No to klapa i po kasie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Jeszcze raz zadzwon na ten numer : 503078183 Moze wpisales 48 na poczatek ?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 No mówie dzwonie, pisze e-maile i nic! A że sygnał na komórkę jest bo wiem ale nikt nie odbiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Albo do uwagi już rozwiązywali taką sprawe...albo do Allegro poprostu. U mnie na poczcie to jedna babka(czy chłop z allegro dostal/a cegłę zamiast czegoś zresztą tu jest inaczej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 No mówie dzwonie, pisze e-maile i nic! A że sygnał na komórkę jest bo wiem ale nikt nie odbiera Zawsze możesz zadzwonić numerem zastrzeżonym. Wystarczy, że wpiszesz #31#<jego numer>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Sorki jeżeli głupoty pisze ale nigdy nie kupujcie na allegro. Jak coś kupuje to płace tylko przy odbiorze. Osobiście znam kogoś kto sprzedawał puste pudełka. A nie znam nikogo kto by nie narzekał na to co tam kupił. Ja kupuje na allegro i nie narzekam. Ja kupuje na allegro zawsze przez Kup Teraz i przelewem płace, ale podstawowa sprawa, że kupuje od internetowych sklepów ;] Robie dokladnie tak samo. Ludzie, którzy piszą, że biorą zapłatę tylko przy odbiorze... Tak też was mogą oszukać... Wsadza Ci byle co w pudełko i przykro..... Mozna chyba cos takiego zrobic, ze w obecnosci dostawcy sprawdzasz zawartosc paczki, i jak ci nie pasuje to nie przyjmujesz jej, czy cos takiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Pytanie tylko co Allegro w tej sprawie zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Tego już nie wiem ale kasa w takim razie mi się należy, napisałem do administratorów allegro. I dzisiaj albo jutro dostanę odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi