Dexarz Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Tytuł: Stick's Adventure v2.0 Gatunek: Platformówka Opis: W mojej grze chodzi oto żeby zabijać wrogów ,przez to dostajemy punkty .Do dyspozycji mamy 2 postacie i 2 typów wrogów (możemy zmieniać postać).Gra jest oparta na silniku graficznym Omega (silnik 2D) i napisana została w Delphi ,a nie GM ...Muzyka jest ,a dlatego też archiwum zajmuje 20 MB. Sterowanie jest banalne ,strzałkami chodzimy (góra -skok ,dół -siedzi) ,a spacją atakujemy ...P to pauza ,a Esc Wychodzimy ...Naprawiłem mapkę kilka błędów ,dodałem zmianę postaci.Teraz możemy własne postacie i mapy dodawać.Dodatkowo poprawiłem błędy z menu ,błędy z wrogiem ...W pełnej wersji poprawiłem animacje chodzenia :) Poprawki od teraz będą wydawane w patchach ,najbliższy w następnym miesiącu (zaawansowana grawitacja i bardziej zaawansowane postacie ... Download: Click Rozmiar pliku: ok 20 MB Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Ja Grafika: Ja Muzyka: Z Innej Gry Screeny: Stick1 Stick2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Sciagam :) Ocenka w edicie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Gra nawet nawet 4/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 2 screeny sa takie same ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 @Yoho No co ty nie są takie same Gra na 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Moim zdaniem gra jest beznadziejna. Uszłaby, gdybyś nie wrzucał tego emoczegoś w tle o: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Nie podoba mi się za bardzo, a poza tym mam błąd jak podskakuję to zawsze znika mi postać z gry :/ 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Boooooże.... i po co robiłeś tą przeklętą instalke!!?? myślisz że to jest super gra??to jest nic...no,przpraszam gó*no z mąką instalki daje się do poważniejszych produkcji a nie do pierwszych gier. minusy: -upiorne AI -brzydka grafika -instalka.... plusy: -....która długo nie pobyła na moim dysku 1/5 PS.jeśli komu życie miłe,nie ściągać!! ACHTUNG!! :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 A ja dam 4 za to, że zrobione w Delphi, co mi się nigdy nie udało :( A gdyby robił to w GMie to gra byłaby lepsza (sądzę po umiejętnościach). Dałbym 2 gdyby było to robione w GMie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexarz Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Niikas poto żebyś się pytał .. TO nie jest moja 1 gra .. I tak w ogóle to raczej gra zawiera sporo plików więc zdecydowałem się na instalkę ... Gdyby ktoś chciał rozwijać ze mną ten project to niech pisze na GG ...Osoba taka musi znać dobrze Delphi i Silnik graficzny Omega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarutobi Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 sorki ze tak troche po paru dniach ale to co zostalo tu przedstawione to kompletny szajs ruszyc sie nie moglem, przeciwnik latal jak de**l ja stalem a jak on mnie zalatwil pisalo "press enter to go to menu" ja naciskam enter a tu nic...1star Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi