Moldis Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Eee.. co się stało z downloadem ? ; / Bo nie ma go w twoim uploaderze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 zajefajna, 5/5 grajac w nia myslalem o filmi 300 ktory niedawno ogladalem i dlatego glałem w nią z godzienke. Fajne animacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Eee.. co się stało z downloadem ? ; / Bo nie ma go w twoim uploaderze ? a nie ma. uploader niestety nie jest wystarczająco obszerny żeby pomieścić wszystkie moje gry więc tymczasowo zrezygnowałem z 'najsłabszego ogniwa", ale bez paniki za 3 dni max pełna wersja. w sumie już dzisiaj gotowa ale może jeszcze troche popracuje nad detalami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 buahahaha. gra nie działa, a i tak mam 3,5 gwiazdki ;) roxx ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Maja 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Przestaw z "instant play only" na "standard" . spróbuj, jeszcze masz czas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 teraz juz chyba nie ;[ EDIT. zonk odświeżyłem nie ten temat ;[ zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi