Damianx Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Od jakiegoś czasu, pojawia mi się taki błąd: Pojawia się dwa razy przy starcie systemu a potem co jakiś czas. Nie uruchamiam Internet explorera. Korzystam z Firefoxa. Wiecie, jak można się go pozbyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 To, że korzystasz z Firefoksa to nic nie zmienia, bo Internet Explorer jest składnikiem systemu i nie da się go ot tak pozbyć przez nieużywanie go. Rada co do błędu -> przeinstaluj IE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Przeinstaluj IE = przeinstaluj cały system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Widzę że masz vistę zainstaluj sobie vlite zrób instalkę bez explorera i takich rzczy z których nie korzystarz i na miejsce explorera wsadz mozille czy tam opere. Ja tak zrobiłem ( ale to nie jest konieczne to tylko jeden z wielu możliwych przykładów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Rada co do błędu -> przeinstaluj IE. Prędzej zainstaluj nowszą wersję. ;p Widzę że masz vistę Na kilometr widać, że to nie jest Vista. :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Internet explorera 7 zainstalowałem dawno, a przeinstalowanie nic nie dało, ciągle widzę błędy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 A no tak ale gapa ze mnie to xp z przerobionym infejsem A no tak ale gapa ze mnie to xp z przerobionym infejsem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 infejsem A co to infejs? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 http://windowsxp.mvps.org/IEFIX.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 format chyba ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 zalatw sobie opere Czytałeś temat dokładnie, czy udajesz głupiego ? Pojawia się dwa razy przy starcie systemu a potem co jakiś czas. Nie uruchamiam Internet explorera. Korzystam z Firefoxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Wiem chyba co powoduje błąd w documments and settings/dane aplikacji jest folder 'that size part chin' a w nim plik GPL funk, gdy go włączam pokazuje się właśnie taki błąd! A nadodatek uruchamiał się wraz ze startem systemu, usunąłem go z autostartu, ale samego pliku nie mogę usunąć. Pisze, że aplikacja jest używana itp. a błędy ciągle są. Może znacie sposób usunięcia tego pliku nieczuły na 'jest używany przez inną osobę lub program'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Wiem chyba co powoduje błąd w documments and settings/dane aplikacji jest folder 'that size part chin' a w nim plik GPL funk, gdy go włączam pokazuje się właśnie taki błąd! A nadodatek uruchamiał się wraz ze startem systemu, usunąłem go z autostartu, ale samego pliku nie mogę usunąć. Pisze, że aplikacja jest używana itp. a błędy ciągle są. Może znacie sposób usunięcia tego pliku nieczuły na 'jest używany przez inną osobę lub program'. spróbuj w trybie awaryjnym, najlepiej przez total commandera, żeby windows nie tworzył uchwytu do pliku, lub np. uruchom Linuxa z płyty Live bez instalacji i wtedy skasuj w trb awaryjny wchodzi sie chyba klawiszem F8 pomiędzy testem POST a ładowaniem Windowsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Lutego 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 "that size part chin" to nie jest przypadkiem jakiś wirus czy trojan (sądząc po wynikach w google)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi