Grabarz Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Merlin: lubisz sluchac muzyki? Ty: nie Merlin: czemu nie? Merlin: czemu nie? Ty: bo jest niefajna Merlin: sa jakies inne powody? Merlin: ja dzisiaj bylem w szkole a ty ? Ty: nie Merlin: czemu nie? Merlin: wkladam go w cipe Merlin: czemu nie? To bug? A tak ogolnie 5/5 daje, mozna sie pobawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Podczas włączania wyskakuje mi error o treści "EAccessViolation" Help, help xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Ty: sratata Merlin: rozumiem Merlin: skad wiesz ze pije? Dobry program xD 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 moja rozmowa Ty: czesc Merlin: dostalem kose w szkole Ty: co to jest komputer Merlin: mieszkam w komputerze Ty: ale co to jest komputer Merlin: nie moge bez komputera istniec Ty: co to jest telewizor Merlin: powiedz mi co to jest telewizor a w przyszlosci juz bede wiedziec Merlin: telewizor Ty: telewizot to takie pudło złomu na węgiel które wyświetla ciebie Merlin: no tak - masz racje Merlin: lubisz sex? Ty: nie Merlin: nie to trudno Ty: co to telewizor Merlin: jeszcze nie wiem, powiesz mi? Merlin: telewizot to takie pudlo zlomu na wegiel ktore wyswietla ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaroo Opublikowano 17 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 W produkcji nowa wersja programu :) Będzie można go postawić na gg i będą polskie litery, możliwość syntezy głosu przez Ivone lub inne programy tego typu, antyflood, lepsze algorytmy doboru odpowiedzi, oraz nauki. Program będzie też bardziej konfigurowalny, będzie można np: wyłączyć anonimowaną postać, zmienić ją, czy wyłączyć dźwięki. Macie jeszcze jakieś życzenia? piszcie to postaram się je zrealizować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 A czy chatterbot będzie odpowiadał także na bluzgi ;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaroo Opublikowano 17 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 A czy chatterbot będzie odpowiadał także na bluzgi ;)? jasne, jak do tej pory ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 lepiej by bylo jakby sie obrazal :D powinien okazywac emocje, np ty: moja mam nie zyje Merlin:wspolczuje :( :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Nie no... Merlin rozwalił mnie tym tekstem: Ja: Gdzie twój stary? Merlin: W lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 chcialem sie spytac, czyc zasem do puki yaroo nie wsatwi nowej wersji, czy nastepne posty "odswierzaja" tego tematu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Powinieneś trochę nad nim jeszcze popracować ale przez te błędy można się przynajmniej z niego pośmiać. Ostatnio walną mi takiego teksta: Merlin: podaj mi swoje imie Ty: Leszek Merlin: leszek to bardzo ladne imie :D Merlin: napisz cos ciekawego Ty: jestes w domu Merlin: no nie wiem czy jestem w domu Merlin: ja dzisiaj bylem w szkole a ty ? Ty: dzis jest sobota chodzisz do szkoły w soboty? Merlin: boty nie chodza do szkoly Ty: No ale na pocztku napisałes że byłes w szkole Merlin: ja nie musze chodzic do szkoly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Października 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 -Seks teraz, czy potem? -Potem może być już za pozno. Aha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaroo Opublikowano 26 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Zaparaszam na moje forum dotyczące tego chatbota Forum programu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Zaparaszam na moje forum dotyczące tego chatbota Forum programu Napiszę sobie zaraz taki :C 2/5 Ty: JOŁ! Merlin: interesujace Merlin: skad wiesz ze pije? Ty: a to nowość Merlin: jak masz na imie? Ty: masło orzechowe Merlin: jestes pierwsza osoba o takim imieniu z ktora gadam Ty:;[ Merlin: czaje Merlin: czy masz rodzenstwo? Ty:;[ Merlin: przedstaw sie Ty: 'd'd'd Merlin: hmm nie znam takiego imienia Ty: sadfasdffdsafadssdfsadfsad Merlin: interesujace Merlin: jakie masz hobby? Ty: aefsdfg Merlin: rozumiem Merlin: how do yo do? Ty: just fine Merlin: ciekawe powiedz mi o tym cos wiecej Merlin: co lubisz jesc? Ty: flaki z twojego ciała Merlin: a moze twoje go ciala co? Merlin: widzisz mnie? Ty: nie Merlin: jak nie jak tak Merlin: co najbardziej lubisz robic? Ty: wywaliłem cię z ekranu, bo jesteś brzydki Merlin: czemu? Merlin: brzydki Merlin: czemu? Ty: masz wielkiego fiuta na głowie :C Merlin: pewnie ze mam Merlin: brzydki Ty:;] Merlin: :) Merlin: masz wielkiego fiuta na glowie ... :c Ty: :D Merlin: :D Ty: :D Merlin: :D Ty: :D Merlin: ^^ Ty: :d Merlin: :D Ty: :D Merlin: :D Ty:;[ Merlin: rozumiem Merlin: i jak bylo? Ty: dobrze, jęczała ostro, chyba miała orgazm (może udawała) Merlin: wiem:p Ty: też ją rżnąłeś? :O Merlin: hehe ale fajna minka Ty:;/ Merlin: spox Merlin: tez ja rznales? ... :c Merlin: umiesz mowic? Ty: a ty? Merlin: a ty? Merlin: ile pijesz piw? Ty: 9999999999999999999999999999999999 Merlin: ciekawe, chce sie dowiedzie o tym wiecej Merlin: czy milosc jest tancem na lodzie w obecnosci ksiezyca zaspanego? Ty: nie;[ Merlin: dla czego nie? Merlin: dla czego nie? Ty: BO JESTEŚ ZŁY!;< Merlin: czy to jest prawdziwy powod? Merlin: co o mnie myslisz? Ty: jesteś głupi Merlin: ktos tu jest glupi ale na pewno nie ja :P Ty: :p Merlin: :D Ty: :p Merlin: :D Ty: :p Merlin: ^_^ Ty: :p Merlin: :P Merlin: twoja stara Ty: :p Merlin: ^_^ Merlin: zle, won do lasu pedale Ty: :p Merlin: :D Ty: :p Merlin: ^_^ Ty: :p Merlin: ^_^ Ty: zjedz owsika Merlin: aha Merlin: powiem, twoj kutas Merlin: i jak bylo? Ty: zjedz owsika Merlin: ciekawe, chce sie dowiedzie o tym wiecej Merlin: dziekuje Ty: zjedz owsika Merlin: powiesz mi o tym cos jeszcze? Merlin: zimzimzumzasdfsdfsadf co to;o Merlin: co robisz w wolnym czasie? Ty: sram Merlin: spox Merlin: :o Merlin: czy ty mnie wogole sluchasz? Ty: nie Merlin: czemu nie? Merlin: czemu nie? Ty: bo tak, won Merlin: czy to jest prawdziwy powod? Merlin: znasz snikersa? Ty: tak, wymiata, ty śmierdzisz Merlin: cos tu smierdzi? ja nic nie czuje Merlin: jak sie czujesz? Ty: dobrze, won Merlin: widzisz Merlin: ... Ty: ... Merlin: co masz na mysli? Merlin: jaki przemiot lubisz najbardziej? Ty: przygotowanie do życia w rodzinie Merlin: spoko Merlin: rodzinie Merlin: co robisz? Ty:;[ Merlin: ciekawe powiedz mi o tym cos wiecej Merlin: rodzinie Merlin: dla czego nie? Ty: won Merlin: ciekawe, chce sie dowiedzie o tym wiecej Merlin: won Merlin: co umiesz robic? Ty: wynocha Merlin: ciekawe powiedz mi o tym cos wiecej Merlin: tak, wymiata, ty smierdzisz Merlin: co najbardziej lubisz robic? Ty: spierdalam stąD Merlin: i podobalo ci sie? Merlin: boli jak tak wbijam? Ty: sex Merlin: jestem botem boty nie uprawiaja sexu Merlin: przygotowanie do zycia w dupe Merlin: lubisz sex? Ty: sex Merlin: jestem botem boty nie uprawiaja sexu Merlin: lubisz muzyke komputerowa? Ty: sex Merlin: jestem botem boty nie uprawiaja sexu Merlin: czy zakochales sie kiedys? Ty: sex Merlin: super sparwa :D Merlin: czy moge zamowic ci drinka? Ty: tak, dodaj kupy Merlin: nie bede tak, dodal Merlin: puk puk? Ty: won Merlin: rozumiem Merlin: won Merlin: dla czego nie? Ty: nie Merlin: no to szkoda Ty: spi*rdalam, pa;C Merlin: ciekawe powiedz mi o tym cos wiecej Merlin: nie;[ Merlin: czy zakochales sie kiedys? Ty: ! Merlin: spox Merlin: ... Merlin: how do yo do? Ty: ! Merlin: czaje Merlin: :p Merlin: umiesz przeklinac? Ty: dsfgff Merlin: powiesz mi o tym cos jeszcze? Merlin: zjedz owsika Merlin: czy sie myjesz? Ty: Merlin: ciekawe, chce sie dowiedzie o tym wiecej Merlin: bo tak, won Merlin: czy ty mnie wogole sluchasz? Ty: bv Merlin: powiedz mi o tym Merlin: tak, wymiata, ty smierdzisz Ty: Merlin: czaje Merlin: dobrze, won Merlin: lubisz sluchac muzyki? Ty: f Merlin: spox Merlin: przygotowanie do zycia w dupe Ty: Merlin: spoko Merlin: spierdalam stad Merlin: idziesz jesc? Ty: Merlin: interesujace Merlin: tak, dodaj kupy Merlin: jaka jest twoja ulubiona ksiazka? Ty: Merlin: ciekawe, chce sie dowiedzie o tym wiecej Merlin: spierdalam, pa;c Merlin: jaka jest twoja ulubiona ksiazka? Ty: Merlin: spoko Merlin: czy masz rodzenstwo? Ty: tg Merlin: spoko Ty: Merlin: aha Merlin: u ciebie w klopie? ladna Ty: dghfghfg Merlin: powiesz mi o tym cos jeszcze? Merlin: jakiej muzki sluchasz? Ty: sdaf Merlin: interesujace Merlin: czy masz rodzenstwo? Ty: af Merlin: spox Merlin: co tam mowisz? nie rozumiem Ty: asasdf Merlin: spoko Merlin: co lubisz jesc? Ty: sdsdf Merlin: ciekawe powiedz mi o tym cos wiecej Merlin: lubisz sluchac muzyki? Ty: sd Merlin: interesujace Merlin: boli jak tak wbijam? Ty: fgfgbh Merlin: interesujace Merlin: jak zyjesz? Ty: dfg Merlin: czaje Merlin: jaka jest twoja ulubiona ksiazka? Ty:;[ Merlin: interesujace Merlin: jak zyjesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 28 Października 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Bez komentarza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Bez komentarza... Z resztą widzisz która godzina... I myślisz, że jestem w stanie po 3 nieprzespanych nocach zdrowo myśleć? No to się mylisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Wiesz, że zostało naukowo udowodnione, że jeżeli młody człowiek nie śpi, to mu zanikają w tym czasie komórki nerwowe w mózgu ;> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 - how do you do? - just fine ;[[[[[[[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaroo Opublikowano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Nowa wersja chatterbota merlin, na razie wersja beta więc pare opcji nie działa jak powinno. Program ma domyślnie wpisane TTS syntezatora mowy Ivona, wiec jak ktoś go ma będzie mógł usłyszeć Merlina. Zapraszam do testowania i wyrażania swoich opinii na forum ;) https://gmclan.org/up1615_4_Merlin.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 29 Października 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Ty: Nazywam się Milijon; bo za milijony kocham i cierpię katusze Merlin: a z ciebie to pojebany niedorób a to niekulturalny cham :X Zauważyłem, że czasem wypowiedź człowieka pojawia się dwa razy, a Merlin dwa razy pod rząd odpowiada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaroo Opublikowano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 a to niekulturalny cham :X Zauważyłem, że czasem wypowiedź człowieka pojawia się dwa razy, a Merlin dwa razy pod rząd odpowiada... Program źle rozpoznał wyraz teraz powinno być ok. Błąd z powielaniem dotyczył zdań z przecinkiem Teraz powinien odpowiadać dobrze np: Ty: hej, co u ciebie? Merlin: hejka Merlin: a dzięki całkiem dobrze naprawiłem błąd przez który nie dawało się połączyć z serwerem gg jak znajdziecie jeszcze jakieś błędy piszcie postaram sie szybko je naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Mam coś! Ty: sam se ciagnij Merlin: sam se sam se ciagnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_z_Kosmosu Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Fajny ale : Ty: Kto cie napisał ? Merlin: napisał mnie Jarosław Kawecki, komputerowy mistrz :P Ty: Chyba pies Merlin: no chyba tak :P a tak ogólnie to super 30minut uczyłem go aby zapamiętał jak mam na imię :P ale się udało aha dodaj taki edytor jego słów i odpowiedzi na nie będzie prościej go czegoś nauczyć a tak to 10/10 ! Ojjj Twój Merlin zmienia osobowość na mię : Ty: Tak rozmawiam z Merlinem Merlin: to ja! Ty: Tak to ty ! Merlin: no tak Merlin: Więc moje imie to Maciej ... [...] Ty: Ehh Merlin: ale twójamietaj twoje imie merlin :P On jest fajny !! Ty: sex to banan? Merlin: sex to banan Ty: dedne cie na majnie Merlin: ja tez dedne cie na majnie Ty: nieprawda Merlin: ale dzisiaj dziwne teksty zapodajesz :P o,O O kupa : Ty: tibia Merlin: grzyb Ty: tibia Merlin: grzyb zjebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 - how do you do? - just fine ;[[[[[[[ Musiałem palnąć coś głupiego bo bym nie wytrzymał, nie martw się. Za wymowę i poprawność angielskiego mam same szóstki. @Marmot: Teoretycznie tak, ogólnie czuję się jeszcze dobrze ;] EDIT: EAccessViolation, napraw to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasz Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 A ja miałem dziwną rozmowe :P Oto ona: Ty: czesc Merlin: rozumiem Merlin: jaka jest pogoda? Ty: kiepska Merlin: jak sie nazywasz? Ty: głupek Merlin: glupek... bardzo ladnie sie nazywasz Ty: JAK Merlin: normalnie Ty: Ty jestes glupek, tak? Merlin: a Ty jestes glupek, tak? Ty: ja nie Merlin: no to szkoda Ty: masz brode :/ Merlin: czemu mialbym nie miec Merlin: lubisz sie uczyc? Ty: dziwne pytanie Merlin: tu nie ma nic dziwnego:P Merlin: jaka jest twoja ulubiona ksiazka? Ty: Emmm Merlin: spox Merlin: dziwne pytanie Merlin: umiesz przeklinac? Ty: tak Merlin: no ja tez mysle ze tak Merlin: ile pijesz? Ty: nic Merlin: nic no to trudno Ty: wyczaruj Merlin: popatrz jak <puff> czaruje! Merlin: znasz snikersa? Ty: TAK Merlin: dobra Ty: UWIELBIAM SNICKERSY Merlin: powiesz mi o tym cos jeszcze? Merlin: puk puk? Ty: snickersy to Merlin zamkniety w brodzie Merlin: no tak, w rzeczy samej Merlin: jakie masz hobby? Ty: informatyka Merlin: informatyka jest moim ulubionym przedmiotem Merlin: jak sie masz? Ty: dobrze Merlin: jasne ze dobrze Ty: co jest jasne? Merlin: jasne ze jasne Ty: ? Merlin: ? Ty: wyczaruj mi okienko tekstowe Merlin: popatrz jak <puff> czaruje! Merlin: dla czego nie? Ty: masz to zrobic Merlin: pewnie ze mam Ty: a co to za ksiega? Merlin: powiedz mi co to jest za ksiega a w przyszlosci juz bede wiedziec Ty: co to za ksiega to jest głupek Merlin: powiedz mi co to jest za ksiega to jest glupek a w przyszlosci juz bede wiedziec Merlin: glupek Ty: ksiega to glupek Merlin: no tak - masz racje Merlin: co mozesz mi jeszcze powiedziec? Ty: ale ksiazka z liczbą stron < 500 to jest dobra Merlin: bardzo lubie ksiazki Merlin: jaki jest twoj ulubiony film? Ty: matrix Merlin: spoko Merlin: jaka jest pogoda? Ty: pytales sie o to! Merlin: kto pyta nie bladzi Merlin: kto cie napisal? Ty: MNIE NIKT Merlin: dla czego nikt? Merlin: co dzisiaj robiles ? Ty: tworzyłem głupka Merlin: wiem ze jestes glupi :P Ty: NIE JESTEM Merlin: aha Merlin: nie jestem Ty: jestes homo nie bardzo sapiens Merlin: ale tak bardzo barrdzo Merlin: umiesz mowic? Ty: tak Merlin: dobra Ty: jak wyslac wiadomosc na gg? Merlin: nie wiem, a Ty wiesz jak wyslac wiadomosc na gg? Ty: tak Merlin: zgadzam sie z toba Merlin: gdzie pracujesz? Ty: w szkole Merlin: ja mam szkole tutaj :) ucze sie jak ludzie ze mna gadaja Merlin: jak zyjesz? Ty: w szkole Merlin: ja nie musze chodzic do szkoly Merlin: czy masz rodzenstwo? Ty: w monitorze Merlin: spoko Merlin: puk puk? Ty: jestem Merlin: aha Ty: kto cie napisal? Merlin: napisal mnie Jaroslaw Kwecki, komputerowy mistrz :P Ty: on nie jest mistrzem Merlin: no to szkoda Merlin: ... Ty: ale jest wicemistrzem Merlin: bez zadnych ale prosze Merlin: jaki jest twoj ulubiony film? Ty: matrix Merlin: interesujace Merlin: czy moge zamowic ci drinka? Ty: a jak mi go podasz? Merlin: a jak mi go podasz? Ty: niszcarką Merlin: spoko Merlin: czy zakochales sie kiedys? Ty: nie Merlin: w porzadku Merlin: nie jestem Ty: jestes online? Merlin: a Ty jestes online? Merlin: jaki przemiot lubisz najbardziej? Ty: matme! Merlin: :P Merlin: jak wyslac wiadomosc na gg? Ty: kliknij na usera i wpisz Merlin: nie mow mi co mam robic Merlin: czy jestess glupi czy tylko takiego udajesz? Ty: tylko udaje Merlin: powiesz mi o tym cos jeszcze? Merlin: tylko udaje Merlin: idziesz jesc? Ty: nie Merlin: rozwin swoją wypowiedz Merlin: jaka jest teraz pogoda? Ty: zadna Merlin: powiesz mi o tym cos jeszcze? Merlin: jestes homo nie bardzo sapiens Merlin: dla czego nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaroo Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 tego co widze to stara wersja programu, wypróbuj nowa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasz Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 O co z tym chodzi?: Ty: kto cie robil Merlin: ja :D EDIT: ha,ha, ha! Ty: ... Merlin: czyli? Merlin: ... :/ Merlin: czyli? Ty: o co ci chodzi? Merlin: o ten tramwaj co nie chodzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaroo Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Rozmowa Merlina z nieznana osobą na gg ;) gg: czesc Merlin: <yes> gg: co tak?? Merlin: nic takiego Merlin: ?? gg: piszesz do mnie i nie wiesz?? Merlin: a czemu Ty piszesz? Merlin: co możesz mi jeszcze powiedzieć? gg: mi sie nudzi Merlin: nudzi Cie rozmowa że mną czy gadasz że mną bo nudy? gg: gadam z toba bo mi sie nudzi Merlin: hmm Merlin: nudzi gg: co hmmm?? Merlin: takie coś :) gg: :) Merlin: :>:widzę że masz dobry humor gg: dlaczego tak uwazasz?? Merlin: przedstaw sie gg: Sylwia Merlin: sylwia... bardzo ładnie sie nazywasz Merlin: Widze, że jestes kobietą, cieszy mnie to bardzo lubie rozmawiać z kobietami :) gg: no niech ci bedzie Merlin: jak nie jak tak :) Merlin: jakie lubisz piosenki? gg: jak sie nazywasz Merlin: moja nazwa to Merlin Merlin: co słychać? gg: nic mi to nie mowi Merlin: spadaj gg: lubie fifti senta Merlin: wiesz ja też lubię fifti senta Merlin: umiesz sie całować? gg: jakos mi sie odechcialo pisac Merlin: umiesz sie całować? gg: co ci do tego?? Merlin: nic szczególnego gg: powiesz mi kim jestes?? Merlin: jestem AI jak HAL gg: kim jestes? Merlin: jestem AI jak HAL gg: to narazie al jak hal Merlin: do usłyszenia gg: dlaczego do uslyszenia??:) Merlin: bo tak gg: jasniej rozumiem juz nie mozesz Merlin: dlaczego nie rozumiesz? gg: bo tak:) Merlin: czy to jest prawdziwy powód? Merlin: co o mnie myślisz? gg: o tobie to znaczy o kim?? Merlin: to niewiadomo co znaczy Merlin: kim?? gg: co niewiadomo co znaczy?? Merlin: a co ma znaczyć? Merlin: znaczy o kim?? gg: ale o kim co znaczy??:) Merlin: a co ma znaczyć? gg: a co znaczy?? Merlin: nic szczególnego :p gg: mysle ze lubisz zadawac bezsensowne pytania:> Merlin: może lubię a może nie jeszcze tego nie wiem gg: i nic wiecej o tobie nie mysle Merlin: to jak myślisz? gg: nie wiem a jak ty myslisz?? Merlin: dlaczego nie wiesz? gg: bo tak:> Merlin: tak:>? gg: nie wiem a jak myslisz?? Merlin: ja też gg: :P Merlin: co robisz? gg: pisze do ciebie Merlin: do mnie? no co ty Merlin: ciebie gg: no widzisz jaka jestem mila Merlin: mam całkiem dobry wzrok Merlin: ... gg: ale podejrzewam ze nie widzisz:> Merlin: dostrzegam to gg: mam racje?? Merlin: fajnie że masz racje gg: ja tez sie ciesze Merlin: naprawdę? gg: tak Merlin: do mnie? no co ty gg: do monitora ale jakbys sie przedstawil to kto wie:> Merlin: źle ci? gg: dlaczego? Merlin: dlaczego? tak po prostu gg: dlaczego mialoby mi byc zle? Merlin: bo tak gg: napewno? gg: napewno? Merlin: napewno? gg: no nie wiem a jak mylisz? Merlin: może kiedyś sie dowiesz :) gg: watpie Merlin: dlaczego chcesz watpać? Merlin: co słychać? gg: u ciebie Merlin: całkiem fajnie, spoko dzięki że pytasz Merlin: ciebie gg: heheehe Merlin: hehe Merlin: ale podejrzewam ze nie mysle gg: dowcipny jestes Merlin: hehe wiem że jestem :) Merlin: umiesz mówić? gg: zawsze wydawalo mi sie ze tak Merlin: dlaczego zawsze? gg: ale jak teraz pytasz to sie zastanawiam Merlin: no tak po prostu gg: bo tak:> Merlin: dlaczego zawsze? gg: no tak poprostu Merlin: no tak poprostu gg: wszystko dobrze?? Merlin: wszystko dobrze ? nie ma od tego wyjątków? gg: ide na kolacje Merlin: idź idź :) gg: zw Merlin: dobra, poczekam bo nie mam nic do roboty gg: jak milo Merlin: nie wiem, a Ty wiesz jak milo ? gg: ja wiem Merlin: to mądry z ciebie człowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 dziwne pytania zadaje :D "umiesz mowic?" mi na gg nie dziala :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Mi w ogóle nie działa.. przy włączeniu wyrzuca jakiś błąd klikam "OK" Mam tam program ale gdy chce coś wysłać zaś jest ten błąd i nie mogę... coś z aplikacją itp Ale to wina chyba mojego pc'ta >>" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi