pawcio3018 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Nie wiem czy to jest sprawdzony trik ale jak chce ssię ściągać bez limitu to można zrobić tak " FireFox 1. Wpisz w pasku adresu about:config 2. Kliknij prawym przyciskiem na jakimś wpisie i dodać nowy wpis "Dodaj ustawienie typu n Łańcuch (string)" 3. W kolejnym okienku wpisz: general.useragent.override 4. Następnie: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar) 5. Teraz musimy zrestartować przeglądarkę i limit slotów już nam nie grozi, bo przeglądarka jest widoczna jako IE z toolbarem Alexa." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Wystarczy że masz neostrade jak ja... :( :P ale to jest wielki + neostrady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Tak ale ja to pisałem z myślą o tych którzy nie mają neostrady :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Pomyliło Ci się coś - to jest sposób na megaupload a nie na rapidshare ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Po co ten temat? :x Nie dość, że tekst jest żywcem skopiowany z innego serwisu, to jeszcze nie wiesz, do czego on służy. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi