dziadekkleofas Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 A mi pasuje każda pora ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 11 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 w tą sobote... po konkursie. Przed oddaniem prac, to mozecie pomażyc o mnie na zebraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 To już wiesz Pietrus jak je się czułem jak mie olewaliście ;) Ja jestem dostępny od poniedziałku do piątku od 7:00 do 16:00 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 A ja różnie....te rodzeństwo :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 a ja różnie...to elektrownia i tpsa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 i tpsa :/ A co, masz jak mój kuzyn i modem ci się przegrzewa? To zadzwoń do TPsy, powiedz im że neostrada ci się psuje i na koniec dodaj cytat: Neostrada, z nami pokochasz internet :D . No, co, poprostu: Neostrada - z nami pokochasz internet (jak to przeczytałem to mnie ten tekst rozwalił :D ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Uroczyście oświadczam, iż ja i pan Sadam odchodzimy z klanu. Musicie teraz wybrać nowego lidera, albo zdecydować czy rozwiązać klan. Róbcie co chcecie -> nas już ni ma :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 ekhmm..to kto zostaje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 Ja se ide, nie chcę przeżyć końca klanu ;/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 Ja też odchodzę. Ostatnio przestałem grać w soldata. Teraz, dla mnie istnieje tylko Enemy Territory, w które jestem wyśmienity :D ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 A ja zostaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 To Ci co już nie grają niech sie usuną z listy na www.liga.soldat.int.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 Tylko lider może wypisać ludzi z klanu :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 A no Pietrusa nie ma,odchodzi lider-więc może ja zostane?Przecie jestem najlepszy ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 A jednak odchodzę. To nie ma sensu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Ja też odchodze... Pisze dopiero teraz bo miałem małą przerwę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 31 Lipca 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 A ja wchodzę do klanu. Z kim jestem? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Ale Ranma sobie wybrałeś moment do dołączenia :P Prawie nikogo nie ma... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 31 Lipca 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Żartowałem. Nie chcę, bo nie mam czasu na soldata. Ale mam czas na Age of Empires 2, Total Annihilation czy Red Alert 2. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 A ja znowu mam czas na Enemy Territory, Americas Army (jak wreszcie skończę te badziewne testy na medyka i special forces) i Worms World Party :D . Szkoda, że Liero mi strasznie laguje, bo razem z poprzednimi, to jedna z tych gier w które lubię grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 A ja mam czas na BZFlag ;p. Super giera ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Ja pykam w AA i Fallouta. 2 wypaśne giery :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Gracie w coś czasem co nie jest FPS'em i soldatopodobne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Gracie w coś czasem co nie jest FPS'em i soldatopodobne? <{POST_SNAPBACK}> Noo... niestety nie przypominam sobie żebym grał w coś co nie jest fpp'esem ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Gracie w coś czasem co nie jest FPS'em i soldatopodobne?Ofkoz ;) tylko nie przez neta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Gracie w coś czasem co nie jest FPS'em i soldatopodobne? <{POST_SNAPBACK}> Ja kiedyś przez neta pykałem jeszcze w Warcrafta 2, ale stare dzieje... Gdyby był jakiś skromny multiplayer w Fallout'cie albo mmorpg w świecie postnuklearnym... Eh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Online to ja gram tylko w FPP. Z wyjątkiem Worms które są turową strzelaninką TPP i Liero (też TPP) :D . A tak na serio, to grałem kiedyś w Little Fighter 2 przez neta, ale ta gra się szybko nudzi, a o lagach już nie wspomnę (ostatnia misja w 5 levelu, lagi tam rulezowały :D ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Ja proponuję by każdy skombinował sobie total annihilation (moze byc bez dodatku, bo w dodatku taka jedna jednostka to przesada...) i zagrac w to na 8 osob. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Ja tam nie przepadam za TA. Może Real War? W te klocki jestem dobry :D . Ewentualnie może być jakaś inna ludzka strategia jaką mam (byleby nie earth 2150 - nie nawidzę :P , a mam dwie części xD ). Ja proponowałbym pojedynek w Worms World Party lub Worms 2. Ewentualnie Worms Armageddon, byleby nie 3D ani Forts (one SUXują :) ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Ta, a niby Total Annihilation to nieludzka gra? Przeciez to jeden z wiekszych hitow. :) To moze red alert 2? Ale z dodatkiem i dodatkiem fanowskim, bo Westwood zawsze daje ciala przy balansowaniu gry. Albo Age of Empires 2 - najlepszy rts wszechczasow, az dziw bierze, ze to produkcja microsoftu. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi