bigshark Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 MOge ja...najwyżej bigshark. <{POST_SNAPBACK}> :jezor: :jezor: Tak już wam postawiam serwa, a może mam wam jeszcze postawić obiad w ekskluzywej restauracji?? mało?? To moge dorzucić jeszcze kawe, deser, i jakieś przystawki.... To wam też nie wystarcza? No to wam moge oddać mojego wiernego ucznia, poczciwego krzycha tysiąc sto jedenaście. Oczywiście nie krępujcie się, jak będziecie jeszcze czegoś potrzebować to poprostu napiszcie, ja wam dam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 OMG, moge ja postawić. Na 6 osób wytrzyma bez laga jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 A Bigshark ponoć od klanu odszedł? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Nie, wrócił. Chyba. I nie wiem czy o trzynastej będe. EDIT: A nie możemy sami sobie rozgrywek zrobić i potem ci screena z wynikami wysłać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 wrócił. Co za okrutna plotka nie mająca nic wspólnego z prawdą, Ja akurat jestem konsekwentny i jak razx cos powiem to powiem, ja nie mam jakiś widzimisi i foch i nie zmieniam cały czas swojej decyzji. Tak więc powtarzam: Mnie w klanie NIE MA!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Coś ty ostatnio taki nerwowy? Dziadek zresztą powiedział "chyba". Czytać nie umiesz? Zacytowałeś tylko słowo "wrócił"... Normalnie, ręce opadają :mellow: @Dziadek: Nie :) Musze widzieć, czy zgodnie z zasadami gracie :P EDIT: Nowy rozkład rund :lol: Runda 1 - walczą wszyscy. Zwyciestwo - 3 pkt, Remis - 2 pkt (dla każdego), Przegrana 0 pkt :) Runda 2 - również walczą wszyscy. Te same zasady. Po zakończeniu rundy, gracze dodają sobie zdobyte punkty (runda 1 + runda 2). Ten kto ma najmniej punktów odpada. --> 2 graczy odpada, zostaje was 4 <-- Runda 3 - walczą te 4 osoby, podzielone na 2 pary. Ilość punktów za zwycięstwo, remis i przegraną ta sama. Runda 4 - również walczą wszyscy. Dodają sobie zdobyte punkty, i ten kto ma ich najmnmiej odpada. --> 1 gracz odpada, zostaje was 3 <-- Finał - 3 osoby walczą na 1 mapie o 1, 2 i 3 miejsce. Pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Zasady ? Campowanie, spawnowanie itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 1 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Na jakim servie gramy ? Bo pozostało 20 minut, i jakby co, to jestem na gg - 5129934 ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Dziadek vs Krychu = 12:13 dla Krycha Sadam vs SLy = 7:18 dla SLy Firemark vs Tymon = 5:8 dla Tymona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Liberum Veto co do wyniku! http://techworld.gaa.pl/endgame45.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Koniec rundy 1 Wyniki: Krychu90 - Dziadekkleofas ---> 13:12 Sly - Sadam ---> 18:7 Tymon - Firemark ---> 8:5 Awanse: Krychu90 + 3 pkt. Sly + 3pkt. Tymon + 3pkt. Dziadekkleofas + 0pkt. Sadam + 0pkt. Firemark + 0pkt. Jutro runda 2 o tej samej godzinie. Proszę się o stawienie wszystkich, o godzine 13:05 na www.gmczat.prv.pl :) Pozdro. Jutro gramy na... Bunker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Jutro nie będe mógł grać :( Sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Eee, Bunker? Troche za duży jak na 1vs1. Zresztą dzisiejsza mapka też taka była. Długo schodzi z szukaniem przeciwnika ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 NO ale bunker jest już prosty i nie dizie sie schować (biendy tymon :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Czy nie wspomniałem już że nie gram jutro ?! Czy ktoś wogóle mnie słucha ? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Nie mogą grać wszyscy - przekładam na 3 lipca. Pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Mi pasuje. Od razu mówię, że nie będzie mnie w poniedziałek. Jadę złożyć papiery na AGieH ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Pasuje, ale pod warunkiem że będzie jakaś mniejsza plansza bo przez tą dużą przegrałem z Krychem bo zwiewał mi :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Pasuje, ale pod warunkiem że będzie jakaś mniejsza plansza bo przez tą dużą przegrałem z Krychem bo zwiewał mi :/. <{POST_SNAPBACK}> wcale nie zwiewalem tylko szukalem cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 wcale nie zwiewalem tylko szukalem cie <{POST_SNAPBACK}> No to fajnie bo ja ciebie też szukałem ;/. A tak na małej planszy to spokojnie byśmy se pograli. I nie pogubili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 Aha, i pewna sprawa. Runda 3 - kiedy? SLy w poniedziałek jedzie se :P więc kiszka, bo nie będzie wszystkich. Proponuje wtorek - 13:05. A jutro Runda 2, godzina 13:00! Prosze o stawienie się na gmczacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 20:14 - Firemark vs Pietrus (zastąpiłem Tymona) 16:15 - Dziadekkleofas vs Krychu ? : ? - Sly vs Sadam. Sadam się nie zjawił, mecz przełożony. EDIT: Więc tak... Rozwinę posta, bo trochę trza dopowiedzieć. Otóż, Firemark i Tymon oraz Krychu i Dziadekleofas grają dogrywke! Mają remisy 3:3. A Sly i Sadam będą grali, tylko niewiadomo kiedy :D Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 20:14 - Firemark vs Pietrus (zastąpiłem Tymona)Znaczy dostałem w pośladki. Odegram się ! :] A Pietrkowi nie popuszcze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Znaczy dostałem w pośladki. Odegram się ! :] A Pietrkowi nie popuszcze :P <{POST_SNAPBACK}> Sam chciałeś, aby ktoś cię zastąpił, więc masz babo (?) placek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Ba ! Ale nie prosiłem żebyś przegrywał :P Miałeś wygrać :P Teraz będę musiał się męczyć z Markiem :P To kiedy dogrywka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 NIkt nie przychodzi chociaż było omówione,a ja na nogach o 6-00,grrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Dzięki za powiadomienie, Pietrek jest winien ! Pietrkowicz musi odejść xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Ej! Mam za dużo spraw na głowie, no i jeszcze ten turniej... Sadam! Jesteś v-liderem, zrób coś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 5 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Mam coś zrobić? Hmmm... Nie opłąca sie zaczynać kolejnego turnieju gdy pierwszy sie nie skonczyl... Ta odpowiedz ci wystarczy ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Ehem, ok jutro o 13:00 macie być wszyscy (ci co biorą udział) na GMchacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi