Tymon Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Krzyhu daj sobie spokój ! Był punkt w regulaminie w którym było powiedziane że nie należy pisać postów przytakujących itd. ! Weźcie mnie zróbcie moderatorem bo nie wytrzymam :P I co z tym głosowaniem ?! Chyba musze sam zadecydować. Jednak poczekam do jutrzejszego wieczoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 No ale ja ju,ż zagłosowałem :lol: Czy nik tego nie zauwarzył ?? :blink: Ja głos na Marmota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 No ale ja ju,ż zagłosowałem :lol: Czy nik tego nie zauwarzył ?? :blink: Ja głos na Marmota :) <{POST_SNAPBACK}> No tak... 2 osoby (ty i Sadam) to przecież wszyscy no nie? Reszt musi jeszcze zagłosować :hitler: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Mójen Głosen Naen Pietrusen_Panen :hitler: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Mójen Głosen Naen Pietrusen_Panen :hitler: <{POST_SNAPBACK}> ???? No coraz idzie lepiej.Np. wczoraj na meczu przegraliśmy 12:5 ,a kiedyś przegrywali 20:0 .Coś sie rusza :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 ej no głosujmy , albo zagrajmy teraz w sola !! :hitler: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 A co kurna przecinki mają do prawa św. Smugglera??? Co ma piernik do wiatraka? (wiatrak mieli mąke na pierniki, ot co) Aha, oftop sie robi. Basta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 (edytowane) A tym piernikiem (starym!) jest właśnie Smuggler :hitler: Yee, prowadze w tabeli wyników na liderów :P EDIT: I co z tym głosowaniem ?! Chyba musze sam zadecydować. Jednak poczekam do jutrzejszego wieczoru. To jak? :mellow: Wybierasz czy czekamy? :mellow: Edytowane 27 Czerwca 2005 przez Pietrus_paN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Ok, tak więc liderem zostaje Pietrus a v-liderem Sadam. Ja zostaje zwykłym żołnierzem ;) Sezon dzisiaj się zakończył, tak więc Pietrek musi pogadać z adminem org. ligi żeby zapisać klan na 1vs1 real. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 :(+--> CYTAT(Liga Soldat :() CTF Degradacja: II Liga CTF -> III Liga CTF (18 klanów): Green Berets, Game Makers Clan, The Blues Brothers, GooD sOliDeRs, Kompania Stracencow, Niedorozwiniete n00by, Czarny Mlot, Faceci w Czerni, Devil Clan, Elita X Elektrowariatow, Soldiers od Darkness, Guys of Destiny, Polish Army, Frgt/10, Matrix Team, Angels of Freedom, Soldiers of Demons, Umbrella Team. Widzicie kto tam jest? :( Game MAkers Clan. Czyli my. Ale porażka :) PS. Jeszcze nie dostałem potwierdzenia czy się dostaliśmy do ligi 1vs1 real :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 GMC cup 2005 Edycja 1 Więc tak ;) Firemark podał mi pomysł na GG aby zrobić taki turniej dla graczy z naszego klanu :] No i jak widać zacząłem go organizować. Otóż: turniej by miał pare etapów. 1 etap - runda 1 2 etap - ćwierćfinał 3 etap - półfinał 4 etap - finał. W finale grają 3 osoby o 1, 2 i 3 miejsce. Dla każdego miejsca nagroda :] A jaki tryb gry itp.? Deathmatch + realistic mode :) Każdy kto chce wziąć udział prosze się zgłaszać na PW. Jakieś komentarze, pytania? Pisz tutaj (w postach nie na PW) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Jak realistic to ja odpadam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Właśnie dobrze że realistic. Będe łatwiej kosił ludzi za pomocą AK. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 No to jak narazie mamy 3 chętnych, a są nimi: - Dziadekkleofas - SLy - Krzychu90 Na zgłoszenia czekam jeszcze do jutra, do godziny 22:00 :) Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłaszajta sie, bo nie chce tak szybkiego dojścia do finału! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Ja to samo co Woock. Realistic? Ochyda :P Ja również odpadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Ja nie Krzychu tylko Krychu 90!!! :angry: Czy to tak trudno zrozumieć? :mellow: A tak () mówiąc to kiedy są te rozgrywki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 30 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Z miłą checią pogram ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Krychu90 - sorks, ale zawsze myślałem, że jesteś Krzychu :lol: No to mamy skład: - Dziadekkleofas - SLy - Krychu90 :P - Sadam - Pietrus, czyli ja :P Musi być najmniej 6 osób, bo inaczej to kiszka z mlekiem :mellow: @Krychu90: rozgrywki będą wtedy gdy będzie minimum 6 grazy B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Ok to i ja gram :] Trzeba pokazać kto tu rządzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 No to rozgrywki można zacząć. Gracze to: - Dziadek kleofas! - SLy! - Krychu90! - Pietrus_paN! - Tymon! - Firemark! - Sadam! Razem 7 graczy. Czyli tak: 1 runda - 2 odpada, 5 zostaje. Ćwierćfinał - 1 odpada, 4 zostaje. Półfinał - 1 odpada, 3 zostaje. Finał - 3 walczy o 1, 2 i 3 miejsce. Zaczynamy jutro o godzinie 13:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Nie wiem czy będe :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 To albo ja gram pierwszy albo rozgrywki rozpoczną się wcześniej. Niestety po godzinie 14 nie będe mógł grać :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Damn, ale ze mnie ciołek xD Przecież jest 7 osób! Potrzeba jeszcze jednej, bo inaczej 1 osoba nie zagra z nikim. Walczymy 1vs1, więc... Jak nikt się nie znajdzie, ja odejde i będzie was 6. Czyli każdy będzie grać. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 najlepiej bby było o 18,bo mógłbym 0 13 zaspać...taki ze mnie śpioch :].O 13 powinien zdążyć...Mapy będą losowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Mapy będą ustalone... Widać, że nikt nie chce już grać tak więc odchodze ^^ Będziecie grać w 6. Ok. Już wylosowałem kto z kim gra :P Uwaga... Dziadek gra z... Krychu90! SLy gra z... Sadamem! Firemark gra z... Tymonem! Gratuluje :] Jutro o 13 grają wszyscy. 1 runda to 10min i 20 fragów maks. Czyli razem 30 minut trwa runda 1. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Kto postawi serwa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 30 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Pietrus, zes mi przeciwnika wylosowal ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Pietrus, zes mi przeciwnika wylosowal ;p Wola nieba - znią sie zawsze zgadzać trzeba :rolleyes: Kto postawi serwa? Niewiem jeszcze :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 MOge ja...najwyżej bigshark. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi