Bartek (Kamrat) Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Sorry dla wszystkich. Niepotrzebnie się porywałem z tym odejściem, wybaczycie ? :crying: <{POST_SNAPBACK}> Spoko. Tylko wiesz... Już raz Ci mówiłem, żebyś nie odchodził... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Buhehe :jezor: Wiem ale ja mam tak poklepane :( Zresztą sam wiesz :P BTW Ciekawe jak Big zareaguje :] EDIT Pietrek, jako vlider będziesz miał obowiązek strzelić mnie w kapucyne jak mi znowu podobny pomysł do głowy strzeli ;) Innych zresztą też się to tyczy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Czerwca 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Ja bym na waszym miejscu zrobił głosowanie. I troche przasadzacie z tym, ze jesli Bigshark bedzie liderem to odchodzicie. Jezeli ma on dobre pomysly to moze warto go wysluchac, bo chyba w klanie nie chodzi o to by tworzyc kolko wzajemnej adoracji, chyba chodzi o jak najwiecej wygranych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Tak, ale żebym pomysł był dobry to musi go zaakceptować większość klanu, no nie? A tutaj pare osób było przeciwna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 I ja też przeciwny jestem ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Tymon powrócił, Hurray :D Ja wybaczam.... Tylko mam nadzieje że zmienisz taktyke wybierania przeciwników, nie mierzmy tak wysoko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Ranma w lidze liczą się punkty. 1 punkt za przegraną, 2 za remis i 3 za wygraną ;) EDIT Bigshark nigdy mi nic niezproponował jako lider. Sam wszystko organizowałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 nie jestem już liderem to nie chce być żołnierzem , możecie mnie usunąć , Dziwie się tylko , że ja jako współzałożyciel klanu zostaje wywalony z liderostwa za próbe zmian w klanie. Jednakże ja płakać nie będe może kiedyś założe inny klan :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 eh wiecie co .?? Ryby nie ma w klanie :lol: . Możemy się cieszyć i wyznaczyć lidera :D . Możecie powracać do klanu ryba is deth :D radujmy się :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Big, ja chcę cię w klanie, ale niestety większość osób ma rację. Nie wywiązałeś się z roli lidera. Pietrus mi pomaga we wszystkim ! Zebranie zorganizuje i trening ustawi. Mnie najbardziej zdenrwowało to : I od razu mówie , jesli znowu przegramy w taki sposób jak zwyklle to sie wycofuje tak jak tymon, jesli przegramy ale w zaciętym meczu to jest dobrze, a jak wygramy to SUPER. Myśle że to jest nasza ostatnia szansa , nie ma sensu grać dalej jak i tak zawsze będziemy przegrywać i to w tak karygodny sposóbI tylko o to mi chodzi. Za dużo zrobiliście żeby teraz o tak o rozwiązać klan. EDIT Krzyhu. To co przed chwilą napisałeś jest chamskie. Nie będe tego już dalej komętował. A ty napewno liderem nie będziesz. radujmy sięWcale mi nie do śmiechu, narobiłem bigosu a teraz muszę go zjeść. I mówię. Ja chce żeby Bigshark został w klanie i chce traktować tutaj każdego jako przyjaciela rówinież i Bigsharka. GŁOSOWANIE Wybierzcie nowego lidera. Ja też kandyduje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Na mnie też możecie głosować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Na mnie też. (i obiecuję obniżyć podatki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Jak Tymon-chan wraca to ja też (hehe, napisałem jak bym pisał na jakimś forum.senpuu.net, gdzie na forum o naruto, jest temat intymnie na ok. 1000 stron xD i jeszcze się nie kończy, gdzie każdy dopisuje do nicka osoby do której mówi -chan :P ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Krzyhu. To co przed chwilą napisałeś jest chamskie. Nie będe tego już dalej komętował. A ty napewno liderem nie będziesz. To była zemsta za to co kiedyś On napisał , to było coś takiego : Oh krzyhu odchodzi ?? ------------------------------ Nie krzychu nie odchodzi, tylko przez 4 tygodnie nie będzie robił grafiki ------------------------------ Ah a myślałem to było coś takiego . :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 QUOTE Krzyhu. To co przed chwilą napisałeś jest chamskie. Nie będe tego już dalej komętował. A ty napewno liderem nie będziesz. To była zemsta za to co kiedyś On napisał , to było coś takiego : QUOTE Oh krzyhu odchodzi ?? ------------------------------ Nie krzychu nie odchodzi, tylko przez 4 tygodnie nie będzie robił grafiki ------------------------------ Ah a myślałem to było coś takiego . :] <{POST_SNAPBACK}> Oczywiscie, to idealny powód żeby mu dokopać, krzyhu-sensei. (mogłem napisać chan, ale chciałbym żeby sie poczuł jak krUl ;p) EDIT: Sumimasen, ale ja też odchodzę. Bai Bai! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Dobra, głosujcie na mnie :P . Mam plan radykalnych zmian w klanie: - próbujemy różnych kombinacji drużyn zarówno w tm jak i ctf, tak żeby dobrać jak najlepsze i optymalne składy z odpowiednimi kombinacjami broni; - każdy z nas próbuje każdą broń, żeby można było zobaczyć kto najlepiej strzela z jakiej broni (tyczy się to zwykłych i dodatkowych, proponuję pojedynki 1vs1 każdego zawodnika z podstawowymi broniami bez używania dodatkowych, a potem na dodatkowe bronie bez użycia podstawowych); - treningi może robić każdy kiedy chce, ale zawsze będą się odbywać takie oficjalne, pewnie tak o godzinie 18. Oto moja propozycja. PS. Jeżeli bym został wybrany, to pracę mogę zacząć za tydzień, bo dzisiaj wyjeżdżam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Jak tak dalej pójdzie to nie będzie głosujących, tylko sami kandydujądzy :boxed: Ja nie kandyduje i wstrzymuje się od głosu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Ehm, to prosimy pisać na kogo oddajecie głos ;) Liecze że przynajmniej 80% klanowiczów odda głos. Kandydaci : - Marmot - Pietrus - Dziadekkleofas - Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 24 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Dobra - Kilka spraw zmieniło bieg historii, dalej jestem w klanie. Hehe... A ja tam liderem nie chcę być... Za to jeżeli dało by się mnie wcisnąć na liste kandydujących na v-lidera, a to całkiem odmienna sprawa ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 A i wracam do klanu jakby co ;p. Tymon chyba nie zauważył że se poszłem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Ale głosujecie na lidera? Jak coś to głosujcie przez PW albo GG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Marmot już się w role lidera wciela. Piszcie posty. Będzie uczciwie :] Dziadek, zauważyłem ;) Sadam jak Pietrek będzie nowym liderem to prawdopodobnie ty będziesz v-liderem. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Marmot już się w role lidera wciela. Piszcie posty. Będzie uczciwie Próbuję się wczuć w tą rolę, bo może :D , ale nie zapeszam. Sadam jak Pietrek będzie nowym liderem to prawdopodobnie ty będziesz v-liderem. emot11.gif Ja tam jakbym był liderem to bym się nad nimi obydwoma zastanawiał na v-lidera, ew. jeden będzie v-liderem, a drugi zastępcą v-lidera xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Sprawa się robi troche skomplikowana :P I co z tym głosowaniem ? Bo chyba będe musiał sam wybrać lidera i v-lidera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Widać jak wszyscy są chętni do głosowania :huh: Może za duży wybór? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 25 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Głos na Pietrusa... Myślałem Tymon że wiesz =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Więc tak: na jakiś czas musze się pożegnać z Soldatem i innymi grami, bo procek znowu mi zaczął się za bardzo grzać ;) Niedługo jedzie do serwisu (czytaj w poniedziałek) i wsio będe wiedział. Jak sprawie załatwie to wróce :P Grać nie moge, ale orgranizować mecze (czytaj, szukać klanu do gry :P) itp. mogę :) Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Oto Ja ,Krzyhu1111 Oddaję głos na osobę z kandydujących :P (czy coś takieko) Teraz roztrzygnie się ta sprawa . Oddaję głos na .........................................: :lol:!!!!!!!!!!!!!!!!!!MARMOTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 25 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Im więcej Wykrzykników lub Znaków Zapytania na koncu napisu, tym niższe IQ piszącego - reguła Smugglera ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Eh ja tam się starałem . Ale czy nie zauwarzyłeś przecinków ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi