Tymon Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Macie błędne przekonanie co do wyboru broni ;) Bierze się taką z której się dobrze strzela (dla mnie akurak każda jest dobra) i taką żeby na jej widok przeciwnik spanikował i zaczą uciekać albo strzelać na ślepo. Najlepiej się dostosowywać pod innych graczy ;) Nie zauwarzyliście jak ja to robie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Hehe, bierzesz to Mcoś tam i M72 LAW żeby innych przestraszyć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 To pomyśl co się stanie jak wpadne na ciebie z przeładowanym LAWem :P Albo M79 xD I oto chodzi przecież :] Ale używam przecież też AK-47, DE, HK, Rugera i Berrety ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Macie błędne przekonanie co do wyboru broni ;) Bierze się taką z której się dobrze strzela (dla mnie akurak każda jest dobra) i taką żeby na jej widok przeciwnik spanikował i zaczą uciekać albo strzelać na ślepo. Najlepiej się dostosowywać pod innych graczy ;) Nie zauwarzyliście jak ja to robie ? <{POST_SNAPBACK}> Zastosować się do innych graczy? Tylko, że tak - ja nie jestem dobry w broniach szybkostrzelnych więc kałach, steryl czy inny karabin odpada. Berreta - za wolna, a jak gra się na małej mapie to można łatwo zginąć. SPAS - dobry jak gra się na małej mapie bo ma krótki zasięg, ale wielką moc. Desert Eagle'y - dobre... Ruger - dobry w każdej sytuacji. Daleki zasięg, 4 strzały, szybki reload. A broń drugorządna? LAW - dobra, ale spowalnia atak. Żeby strzelić trzeba przykucnąć, co spowalnia tenże atak. Knife - poprostu good. Socom i piła mechaniczna - dobre, na krótki dystans ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Avatar Pietrusia. To mnie rozbroiłeś xD Ale powinno być "We can win ?!" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Avatar Pietrusia. To mnie rozbroiłeś xD Ale powinno być "We can win ?!" ;) <{POST_SNAPBACK}> Oj bo zaraz palnę w ucho za tego Pietrusia :} A avatar - co ty chcesz :P Nie miałem pomysłu B) B) B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Może zrób tak: We can('t) fight We can('t) die We can('t) win :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Niech ja tylko usłysze "Pietruś", "Pietrusiowi" a ucho odrąbie, zardzewiałą siekierą :]No coment. Ok, to o ktrórej trening ? Marmot@ Morale by tylko malały przez coś takiego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Trening? Proponuje o 12:00 B) Argh... Znowu "Pietrusia" :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 OK może być o 12.00 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Mi tam pasi ta 12:00 :D Ale Pietrusiniek zrobił sobie wyczepisty avatar: Może napisz międzymiejski klan xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Czy tylko ja lubię MP40 czy jak tam to cudo się zwało? :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 MP40? Chyba HK MP5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 A wsio rybka Marmot. :] Nie wiem czy mówiłem ale Pietrus już jest v-liderem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Eh............. ja tam muwiłem że będę słabo grał :P(hyba wiecie z jakih powodow) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 MP40? Chyba HK MP5. <{POST_SNAPBACK}> O właśnie! Dokładnie o to mi chodziło! :D Czy tylko ja tym gram? :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Ja czasami gram tym, ale tylko wtedy jak jest sporo osób na planszy (i jest mała :D ). Zmieniam ją też z Minimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Ja gram tylko i wyłącznie AK-47...... no może czasem gram bronią numer 4 , ale to tylko wtedy jak mi sie przypadkowo włączy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Ale się teraz działo xD http://members.lycos.co.uk/tymonbeczek/sol1.png cd. http://members.lycos.co.uk/tymonbeczek/sol2.png cdnn. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Hehe, uważaj, bo jeszcze parada normalności przyjdzie do twojego domu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Co wy to geje ?? :huh: . heh :lol: PS:Nie moge dawać durzo emotikon bo inaczej sadam mnie ukatrupi ZAGRAJMY TERAZ W SOLA !! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 A co krzyhu ? Masz coś do związków męsko męskich :P Pietrus dzisiaj będzie musiał mnie zastąpić :] Ale tak w 100% :P A dlaczego, a to napisałem już w shoutboxie ;) Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Szczerze mówiąć, ja mam pzeciwko. Ale wole tego nikomu nie mówić. Jeszcze się zezłoszczą.... To kiedy dziś trening? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Może daty treningów ustalajmy na GG. OK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 22 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 NIE! Niemożna wam ufać w tej kwestii ==' Trzeba ustalić pewną porę treningu i starać sie jej przestrzegać. Bo nieługo będziecie treningi o 7:00 robić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Wczesne wstawanie cię męczy Sadam ? :P Kto rano wstaje temu Bóg daje :P Próba ustalenia stałej pory już była i jak widać się do niej nikt nie stosuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Kto pod kim dołki kopie, temu pan bóg daje, a kto rano wstaje, ten sam w nie wpada :P Życzę szczęścia w kwestii znalezienia optymalnej godziny treningów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Ja już dzisiaj miałem mini trening z : krzych'em111, Marmot'em i BWO. Wygrałem 3 czy 4 rundy pod rząd ;) Przepraszam że się chwale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 22 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Powiem tak - jeżeli treningi będa organizowane przed godziną 16 - będe zmuszony odejśc z klanu. Wybaczcie, ale niekażdy am tyle wolnego czasu co wy =/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Taa, ale ta 3 to był pojedynek na Barrety xD. Anaconda zabijał BWO, ja zabijałem Anacondę i viceversal :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi