Ryan Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Oki no więc chce portret Grubej Damy z Harrego Pottera wymiary 60x100 widok z przodu(jak w platformówkach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryan Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 sorki że post pod postem ale chce odświerzyć temat i powiedzieć że śpieszy mi się jesli ktos chce to zrobić pisac! Regulamin to regulamin. Warn gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Jezeli nikt nie odpisuje sa rozne powody: - Nie lubia Cie (malo prawdopodobne jezeli dopiero co zaczales) - Nie wiedza jak wyglada ta Gruba Dama - Nie maja czasu tego zrobic - I inne powody :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Albo np. po prostu nikomu sie nie chce... Sam np. nie mam pojecia jak wyglada gruba dama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryan Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Bo Grubej damy nie ma w googlach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Bo Grubej damy nie ma w googlach No to zamiast to pisać podaj jakąś charkterystykę, jak ma wyglądać? A tak btw: http://pl.wikipedia.org/wiki/Gruba_dama jak to nie ma? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Czy jest tam opisany wyglad? Bo ja nie widze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Nie, ale w grze występowała :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Czy jest tam opisany wyglad? Bo ja nie widze... Chodziło mi o: Bo Grubej damy nie ma w googlach T_T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryan Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 hmm... skoro nikt z was nie umie zrobić portretu to chociaż jakieś stare drzwi wymiary takie jak miał być portret i widok jak w platformówkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 to chociaż jakieś stare drzwi wymiary takie jak miał być portret i widok jak w platformówkach Platformówki są np. izometryczne, trójwymiarowe, top-down (też, niektóre), po boku... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryan Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 chodzi o widok z przodu EDIT: Już mam zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi