hudy0070 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Tytuł: MasmiX Gatunek: Strzelanina 2D Opis: chodzisz i rozwalasz Download: http://www.speedyshare.com/305869656.html Rozmiar pliku: ~3,46 Autorzy: Programowanie: ja Grafika: ja Nie jest to gra bardzo dobra czy też dobra ale moja pierwsza :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Daj screenshota to pobiorę grę. Dobra, pobieram =P EDIT: 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Daj screenshota to pobiorę grę. Ja bym poprosil o napisanie czy nie jest to kolejny przerobiony przyklad Jakluba , chyba ze sie screeny pojawia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 1. Mogłeś dać spakowane, a nie w exe (mniej zajmuje). 2. Screen http://img262.imageshack.us/my.php?image=teil9.png. 3.Wydaje mi się że to przerobiony przykład. 4.Hero chyba strzela bokiem. Narazie nie oceniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Widzę tu trochę inwencji, ale ile jeszcze tego będzie? Daję 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śniegus Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Od razu na pierwszy rzut oka widać że to jest przerobiony przykład Jakluba . mogłeś go chociaż wpisać w creditsach . Gre oceniam 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 w tle ten spadający kod matrixa to wydajer mi sie że to przykład gnyska. a na pierwszy rzut oka gierka nawet nienajgorzej wygląda - 1 gwiazdka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Nie no , Wymiekam , 3 gra na tym przykladzie w ciagu ostatnich dni , 1 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Gra zrobiona z przykładów? 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Nie włącza mi się więc nie oceniam, ale patrząc na screenshoty można zobaczyć, że to przykład Jakluba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebolek Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Głupio zrobiona. Daję 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Nie włącza mi się więc nie oceniam, ale patrząc na screenshoty można zobaczyć, że to przykład Jakluba Bo to jest przyklad Jakluba zmiksowany z przykladem Matrixa , hyba ze sam to napisal identyko takie same, Nie uruchamia Ci sie mowisz , masz moze Viste ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Programowanie:ja yhmm... Pierwsza w miarę grywalna gra, zrobiona na przykładzie, a właściwie doszukałem się w niej 3 przykładów... -kod matrixa -takie menu -no i przykład Jakluba ...ale efekt nie jest najgorszy. ocena 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Nie uruchamia Ci sie mowisz , masz moze Viste ? :P Mam Windowsa XP Home Edition Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Nikt nie widzi że jest tu także przykład miotacza ognia? Razem 4 przykłady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Ja tam widzę przykład: -Miotacza ognia -napisów "Matrixowych" -rozwijane menu -ten przykład strzelania (ten co ostatnio w modzie jest :P) A w Creditsach ma chyba z 30 ludzi, a w nich nikt kto zrobił te przykłady :o Ogólnie to syf straszny. Gdybyś ustawił orginy w dobrych miejscach i usunął te rozwalające dzwięki, może coś by z tego wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Przykład na przykładzie, jednak całkiem zgrabnie je połączyłeś. Przydałaby się możliwość zmiany broni i bardziej zróżnicowani przeciwnicy. Ta gra jest dużo lepsza niż "Na Celowniku", przynajmniej widać że coś przy niej zrobiłeś. Dźwięki są trochę denerwujące, mógłbyś je zmienić. Może być z tego całkiem sympatyczny shooterek. Jednak na przyszłość pamiętaj że więcej się nauczysz wzorując się na przykładach a nie na bezpośrednim kopiowaniu ich do gry. Daje 2 i czekam na kolejną wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi