Matthew Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 moja pierwsza to Ghost Adventures, lol, całkiem niezła jak na start (logiczno-zręcznościowa). Wyjątkowym elementem było to, że tylko za pierwszym razem można było iść duchem pionowo/poziomo. Przy drugim wciśnięciu strzałki chodziło się po ukosie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 https://gmclan.org/up2092_3_GTA.html https://gmclan.org/up2092_3_Gang.html https://gmclan.org/up2092_3_Mafia.html to są kilka wersje tej samej mojej pierwszej gry kturą jeszcze robie obecnie wygłąda ze 100 razy lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Ha? Ha! znalazlem jeden z moich pierwszych ogrodów, niestety najlepszy ktory znajdowal sie w obcym swiecie, z zywymi krysztalami, mechanicznymi zuczkami, metalowymi palmami ktore jak wyrosly i rozsialy nasiona, rozsypywaly sie deszczem stalowych odlamkow przepadl przy ktorejs zmianie kompa... (czesc pomyslow wrocila w Smart bombie) trawnik: https://gmclan.org/up3255_4_trawnik.html strzalki: przesuwanie ekranu, !uwaga strzalki gora/dol psuja interface, klikanie w ikony nie daje widocznych rezultatow, ale zmienia rodzaj nasion ktore mozna wysiewac ostatnia ikona to podlewanie, nawet niepamietam czy dziala nalezy rosiac nasiona i mozna wyjsc na 10-20 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 A ja dalej robię swoją pierwszą grę ^_^ https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=7898 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Strarznik Olsztna (tytuł miał takie błędy :D) Chodziło Sie Gościem Z Siekierą i Rozwalało Sie Wszystko (auta ludzi i meneli :D) ahhh to były czasy pół roku temu :D Niestety Nie Skończyłem Ale Może Skończę :D Jak Nabiorę Weny :D Hehe Te Zaje... Wakacje 2007 :) Jeszcze Na Starym Kompie na gm 5 Tez Sie Nie Wstydzę :D A Co :D A Pierwszą Grą Jaką Dałem Na Gmc To Easy Man :D https://forum.gmclan.org/index.php?act=ST&a...t=8511&st=0 Aż Przypał Ściągać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Ja zrobiłem grę, w której trzeba było uciec czołgiem przez innym większym czołgiem, aby go nie rozjechał. I tak sobie myślę czy by tu nie zrobić remake, bo to fajne było. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 @Ludzix: to przecie nie w GM :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 GRA NIE MUSI BYC ZROBIONA W GAME MAKER . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Mója pierwsza gra, a raczej program to PowerXware, a moja pierwsza szajska gra, której się wstydzę to mr faja ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 @upup: Ano tak. Mója pierwsza gra, a raczej program to PowerXware, a moja pierwsza szajska gra, której się wstydzę to mr faja ;o Lol? Nawet ja wiem że wcześniej robiłeś gry i publikowałeś :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 @fervi: Jak PowerXware może być twoim pierwszym dziełem, skoro: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=6519&hl= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Fervi nawet za tamtą gre myślał że coś zarobi. 2. wez mnie nawet nie rozsmieszaj z ta platnoscia!!! ty naprawde myslisz ze dorownasz TeeGee czy Borkowi? (oczywiscie teraz, pozniej moze ci sie uda) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Hehe. Skomentowałby ktoś moje pierwsze(a przynajmniej jedne z pierwszych) wypociny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 A ja powiem cos co każdy tutaj powinien do siebie wziąć... ja swojej pierwszej gry nie pokazałem na GMclanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Oficjalnie pierwszym moim projektem jest JOHN :] Download Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Według mnie to ogólnie fajny temat można sobie powspominać :) Skończ z tymi dużymi literami bo będę poprawiał. Powinien być warn. Yoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 A ja powiem cos co każdy tutaj powinien do siebie wziąć... ja swojej pierwszej gry nie pokazałem na GMclanie... Przyznam że ja też. I kilku następnych też. Po co? Skoro i tak były kiepskie. Ale 80% użytkowników tego nie rozumie i wrzuca te swoje 'pierwsze gry'. Które są kiepskie i tyle! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Chcesz powiedzieć "pierwsze przykłady" XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Chcesz powiedzieć "pierwsze przykłady" XD Moja pierwsza gra nie była przerobionym przykładem =D Zresztą dawałem ją tu chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 takich tematów było w ch... tzn dużo. tak w ogóle to dawno tu nie byłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 takich tematów było w ch... tzn dużo. tak w ogóle to dawno tu nie byłem... Zakladajac ten temat nie natknalem sie na zaden , jak jest duzo to podaj kilka tematow i wtedy ten jest do zamkniecia :P Tam ktos pisal ze po co dawac te gry szajskie , a po to z ciekawosci zeby nie ktorzy zobaczyli jak kto w czym zaczynal . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi