Yoda Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Stworzyłem se przykłada panocku animacji szkieletowej czy jak to się tam nazywo :D bum czikiczikicziki bum cziki bum ;Y Poruszanie: lewy przycisk myszy Atak: prawy przycisk myszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 moze byc, choc to mozna bylo w jednym skrypcie dac ;P ja juz dawno cos takiego zrobilem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Matko Boska, ile ty tam skryptów nawaliłeś ?! Osobiście uważam, że za dużo zbędnego kodu, kiedyś zrobiłem poruszanie + ataki i było 3 razy mniej kodu niż tutaj. W sumie nic wielkiego, a kodu pełno. 4/5 za fatygę :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Matko Boska, ile ty tam skryptów nawaliłeś ?! Erm, no co? ;3 Hehe nie chciało mi się kombinowac i bałaganić w jednym skrypcie to zrobiłem więcej ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 ja mam wszystkie postacie w SEN i SWONIKILLA szkieletowo inaczej ale zabija :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Ciekawy przykład, ale widzę tu chyba inspirację filmem Egzorcysta - głowa obraca się dookoła osi :) powinieneś zaimplementować coś, co ogranicza ruchomość głowy lub po przekroczeniu jakiegoś kąta obraca całe ciało (tak samo jak człowiek, który chce się obejrzeć za siebie, najpierw porusza głową, a potem całym korpusem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Fajny przykład, można temu gościowi kark skręcić :D 4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 A ja myślałem że moje animacje są drętwe xD https://gmclan.org/up1717_11_RPG.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 -' date='4.12.2007 - 14:33' post='119037'] Ciekawy przykład, ale widzę tu chyba inspirację filmem Egzorcysta - głowa obraca się dookoła osi :) powinieneś zaimplementować coś, co ogranicza ruchomość głowy lub po przekroczeniu jakiegoś kąta obraca całe ciało (tak samo jak człowiek, który chce się obejrzeć za siebie, najpierw porusza głową, a potem całym korpusem) jak przedawkowałem psychotropy od psychiatry to mogłem tak dynią kręcić, a przykład mi sie nie przyda :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Nie no - te głowe tylko tak dałem - to nie jest część przykładu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 ten gość to sowa XD i trochę wolno się porusza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 No powiem tak - płynność animacji zależy od ustawienia se wartosci w skryptach ;p Nie chciało mi sie kombinować... ale jak dacie odpowiednie wartosci argumentów to wam może ładna animacja wyjść ;u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Sorry za doubla, ale bawiłem się tymi animacjami nieco i dodałem broń oraz zmodyfikowałem kilka rzeczy :D Obaczcie: Animacja Szkieletowa-Nowa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Znalazłem buga. Przytrzymaj atak i nie puszczając zacznij poruszanie. Puść atak. Miecz jest niespójny z ręką(i atak nim nie ustaje). Edit: Ale tak pozatym ładny przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ouff - fakt - trzeba będzie poprawić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 To teraz powiedz mi czemu w tym przykładzie miecz odleciał mi od ręki na pół metra ;) http://img181.imageshack.us/my.php?image=kolesqw3.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 To ten błąd o którym mówił Raistlin - zaraz poprawię ;3 Zrobione! ŁUP!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi