Shockah Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Często na różnych forach istnieje taka gra (zabawa) jak ban za... czy jak to się nazywa :D . Chodzi o to że na niby się kogoś banuje. Np.: Shocker51374: Ale fajne to forum. Shocker513742: Ban za to, że forum jest fajne. Rozumiecie? Tak jak w poprzednim temacie piszę, że nie wiem czy taki temat istnieje, więc sorry jeśli tak. Nie mam na tyle czasu, żeby przeglądać całe forum. OK. Zaczynam. Ban dla mojej siostry za to, że lubi grać w Dooma (dokładnie Doom 95 Shareware przy wyłączonych potworach) :D PS: Jak ktoś chce Dooma 95 Shareware, to niech pisze na moje GG: 10266496. Niestety ma tylko pierwszy epizod :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Ban za głupi topic ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 ban dla kaczyńskiego za bycie kretynem?.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Ban za to ze niektorzy ludzie po zobaczeniu mojego imienia/nazwiska zaczynaja nawijac po angielsku myslac ze przywedrowalem z nie wiadomo skad. To jest totalnie wkurzajace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Ja jestem za banem za głupi topic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Ban za bycie blackmaulem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Ban dla mnie bo kocham mamę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 ban dla BORKA za to, że zrobił Almore i tak mój projekt spoczął na graniu w Almore... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 9 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Ban za to, że chce mi się spać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Ban dla Shockera51374 za napisanie posta w języku polskim, za to że go napisał, za to że ma avatar, za to że jest z Krakowa, za to że dołączył do GMCLAN'u 2-go sierpnia tego roku, za to że ma 0% ostrzeżeń, za to że jest użytkownikiem, za to że jest chickenem, za to że ma nick z numerkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Ban za bana! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Ban za bana!oko za oko! ząb za ząb! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Banan! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Banan! Uuu, za to należy ci się skasowanie konta + ban IP ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 ban za to że czytam ten topic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 ban za żywota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Był ban za mame to teraz ban za tate! za babcie i resztę rodziny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Ban za bana! Ukradłeś mi pomysł... i za to ban! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 ban dla tego, kto napisal boombera i umiescil naa forum ;P P.S. a ja mam calego dooma, dooma2 i calego wolfa3d+spear. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 P.S. a ja mam calego dooma, dooma2 i calego wolfa3d+spear. A masz bana, głupi piracie, za ściąganie gierek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 ja legalnie z emóła ściągłem ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 ban za marmota, który powiedział jabolowi, który myślał że dziadekleofas jest szatanistą, jednak marmot przejrzył go i chciał powiedzieć marmot jabolowi, że dziadekkleofas nie jest szatanistą, choć jabol ciągle mysli że dziadekkleofas to szatanista i gra w ut2k4 , niestety marmot niezdążył powiedzieć tego i za to czeka go teraz ban :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 ban za to że jestem dzsiaj trzeźwy... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Macie bana za to że tu piszecie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Ban dla administracji, ponieważ nie pozbyła się jeszcze tego topicu. ;o ---------------- Now playing on foobar2000: Iron Maiden - [Fear Of The Dark #03] Afraid To Shoot Strangers [foobar2000 v0.9.4.4] via FoxyTunes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Ban dla lolka za to że dał nam bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 10 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Ban za to, że mi się przycina komp przy nagrywaniu płytek :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Ban za to, że chcecie dać bana za głupi topic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi