Morgo Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Postanowiłem tym razem zrobić coś dla ludzi, i skleiłem taki oto prosty przykładzik https://gmclan.org/up1823_11_Przyk_ad_poruszania.html Pokazuje on prosty system poruszania się postacią przy użyciu myszki. Mam nadzieję że komuś pomoże on w tworzeniu swojej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Ładny ten przykład :) pewnie ze komuś się przyda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Bardzo fajny przykładzik ale zastanawiam się czy nie było kiedyś podobnego przykładu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Bardzo fajny przykładzik ale zastanawiam się czy nie było kiedyś podobnego przykładu.Nie wiem, nie sprawdzałem :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Hehe... Bardzo fajne :) Własnie mi się przyda bo robię własnie coś podobnego :P Ocenka: 9/10 eee.. Tylko... Marqo... Ty wszystko masz czarno czerwone :P Jak jakiś wampir xD ( :} ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 eee.. Tylko... Marqo nie Marqo tylko Morgo, błagam nie przekręcajcie mojego nicka :]. Ty wszystko masz czarno czerwone :P Jak jakiś wampir xD ( :} ) Hehe, taki stajl :D, po prostu lubię czarny, czerwony i ciemne odcienie szarości :P. Poza tym cieszę się że przydał ci się mój przykład. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Fainy przykład :) Ty wszystko masz czarno czerwone tongue2.gif Jak jakiś wampir xD ( :} ) Diablooo! xD Ale się nagadałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 No nawet, nawet. Tylko ja proponuje jak już dodałeś przeciwnika to żeby można go było atakować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Właśnie, to by urozmiaciło ten przykładzik... Bo takich jak ten to rzeczywiście było pełno, Morgo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Tylko ja proponuje jak już dodałeś przeciwnika to żeby można go było atakować. Właśnie, to by urozmiaciło ten przykładzik... Bo takich jak ten to rzeczywiście było pełno, Morgo W takim razie zrobię jak mówicie i dodam to w nowej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 How nice :D I żeby jeszcze sprite'y to byli jacyś rycerze i były dynamiczne animacje walki :P A kursor żeby się obracał zawsze w stronę player'a albo przeciwnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Nowa wersja! Dodano: -system walki -możliwość zmiany trybu kursora na nieruchomy oraz wskazujący kierunek poruszania (klawisz Enter) :excl: LINK :excl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Bardzo fajny przykładzik. :D Na pewno przyda się noobom. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 No, tera jest lepiej :D Ale to nadal nic zbytnio oryginalnego ;/ Powodzenia w kolejnych wersjach xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Przydało by się temu zmienianie sprite'a względem kierunku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilar36 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Przyklad jest przewspanialy..... good work^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Nasze wymagania będą rosły aż przykład stanie się kodem źródłowym aldebar'a, i 2-ki i 3-ki, i 12-ki, i 156-ki, i na koniec: Przykład poruszania czyli kod źródłowy gry Aldebar 666 No a, że nieco wyżej nie pasowały emotki: :) :D :P :] i żeby nie truć takimi kiepskimi emotkami to kodzik activate_post_function(post_end) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Nowa wersja! Dodano: -system walki -możliwość zmiany trybu kursora na nieruchomy oraz wskazujący kierunek poruszania (klawisz Enter) :excl: LINK :excl: No od razu lepiej :] Przydałoby się jeszcze, takie "cuś", że jak bohater dojdzie do miejsca, w którym klikał myszką to ten okrąg by znikał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Super przykład! Na pewno mi się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 No może i tak, ale po co tutaj to pisałeś ?? Pacz na daty postów, 12 raz już to mówię. Poza tym, jedno zdanie w straym temacie nic nie wnosi :D No, w sumie dwa tygodnie od biedy mogą być... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Malutki update. Zgodnie z prośbą Mikiego77, okrąg znika po dojściu na postaci we wskazane miejsce miejsce. Pozdro for all :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Już niedługo zrobię All-de-barr xD Fajny przykładzik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi