Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Listopada 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Tytuł: Catch the Clown Gatunek: TDS Opis: Zły klaun rozprzestrzenił wirusa zamieniającego ludzi w zombie. Złap go! Swoją drogą, gra jest swego rodzaju zapowiedzią gry, którą chciałem zrobić, ale limit czasu związał mi ręce. Download: http://www16.zippyshare.com/v/49203294/file.html Rozmiar pliku: 2,77 MB Autorzy: Programowanie: Chell Fabuła: Chell Grafika: Chell, szum I am Vader Muzyka: www.freesound.org Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Ogólnie gierka fajna, grafika przyjemna, jednak jest kilka ale. 1) Postać zdecydowanie za wolno chodzi. 2) Sterowanie mogłeś lepiej opisać, a nie pod F1. 3) Menu jest jakieś puste. 4) Dialogi byłoby można przyśpieszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Fuuu! Specjalnie zabiłem 4 zombie jednym strzałem aby 'złapać klauna', a tu kicha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Ciekawa interpretacja "catch the clown" :D Btw z czystej ciekawosci cos sprawdzilem i udalo mi sie zlapac clowna :3 Krotkie ale duzo intensywniejsze od tamtej drugiej pracy. (a zrobienie szumu z gotowej funkcji gimpa to nie powod na wpisanie, i tak milo ze dobrze go uzyles.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Znacznie bardziej mi się podoba od gry Elevatora. Menu co prawda dość surowe, ale sama gra nieco bardziej urozmaicona. Po przeczytaniu postu vadera i dowiedzeniu się, że się da, też złapałam klauna. :) Ciekawy pomysł z magazynkiem Schrodingera. Nie jest to coś, czego normalnie gracz by się spodziewał po tym temacie, ale pewnie też bym odeszła od standardowej formuły. ^^' Moje uwagi: - za wolne chodzenie!! - trochę wkurza pomoc pojawiająca się za każdym razem podczas uruchomienia gry, a także fakt, że gra się wyłącza po jakimkolwiek przejściu - po końcu gry związanym z zombiakami powinno być: "Zjadły cię zombiaki, aczkolwiek...", zdecydowanie! Gdybym miała wskazać zwycięzcę pojedynku, zdecydowanie byłby to Chell. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Rzeczywiście da się złapać klauna, a to daje 3 alternatywne zakończenia gry! Chodzenie jest zbyt wolne. Bardzo dobry pomysł na AI. Koncept jest ciekawy. Brakuje tylko grywalności. BTW widziałem kiedyś rysunek przedstawiający anatomię ludzika z TDS, z tymi jego barami. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 1. Złapanie klauna 2. Nie złapanie bez broni 3. Nie złapanie z bronią 4. Śmierć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skull Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 No i to się nazywa fabuła nieliniowa... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 1. Złapanie klauna 2. Nie złapanie bez broni 3. Nie złapanie z bronią 4. Śmierć Jeśli tak to cave story ma 6 zakonczen: Ucieczka Doktor Ballos Spadniecie z wyspy Utoniecie Smierc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 super ocena: grafika: 3/5 dźwięki : 2/5 gameplay 3/5 pomysł 3/5 ogólnie 11/20 Według mnie ta gra wygrywa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi