LionX Dagger Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 jest to temat dla gier tak słabych i prostych że nie ma po co (się nimi chwalić) zakładać nowego tematu zobaczymy czy pomysł się przyjmie to ja zacznę ------------------------------------------------ Tytuł: Apples Gatunek: Arcade Opis: musimy omijać przeszkody zbierać jabłka i zdobyć jak najwięcej punktów sterowane to strzałki plus spacja to skok Download: https://gmclan.org/uploader/634/Apples.zip Rozmiar pliku: ok. 3MB Autorzy: Programowanie: ja Fabuła: brak Grafika: internet Muzyka: brak Screeny: P.S.jeśli była już taki tema to przepraszam za jego powtarzanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Tytuł: WolfPunncher2 Gatunek: Arcade Opis: Jest to prosta gierka bazująca na jednym filmiku z youtube Hotdiggedydemon w grze chodzi oto by zdobyć jak najwięcej punktów nie zabijając wilka zwlekać tez nie możebny za bardzo bo przegramy żadne zwierze nie ucierpiało podczas produkcji tej gry Controls: Spacebar - Uderzenie Enter - Potwierdzenie Download: https://gmclan.org/uploader/634/WP2.zip Rozmiar pliku: 5,19MB Cradits: Concept Design: - Hotdiggedydemon Programowanie: -Lionx Dagger Grafika: - Hotdiggedydemon - Hasbro - Lionx Dagger Dźwięki: - Hotdiggedydemon Screeny: Sweetie belle/bot ? by Hasbro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 @up: Boże, spełniłeś moje marzenie by w nią zagrać! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Tak *u**a! tak to się robi dobiłem do 10 tysięcy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Ta pierwsza gra ma takie fajne kolory... ale ciągle dupskiem zahaczam o beczki jak skręcam, co więcej jak jest szybko syzbko, to już czuję, że padaczka się zbliża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lannerk Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Ale kolorowo, że aż słodko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Tytuł: 8Bit Lara Gatunek: Arcade Opis: Mini gierka z w której naparzamy worki treningowe Controls: z - Uderzenie x-skok strzałki-chodzenie Enter - Potwierdzenie esc-exit f4-full screen Download: https://gmclan.org/up634_3_8Bit_Lara.html Rozmiar pliku: 2MB Cradits: Programowanie: Lionx Dagger Grafika: Ring1234 Dźwięki: sfxr Muzyka: Nes Castilvania Screeny: Postać jak i wszelka grafika w grze jest © by Ring1234 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Muzyka: Nes Castilvania Ściągnąłem tylko ze względu na to i zawiodłem się okropnie. Gra męczy trwając ten limit czasowy, nawet jak na mini grę to za mało :/ Ale wykonanie staranne więc masz 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi