adam014 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Tytuł:KnockOutGatunek: sportowa zręcznościówkaOpis:Wybieramy boksera, ktorego prowadzimy przez bumów,kelnerów aż do znanych dobrze zawodnikow i w koncu do walki o pas jednej z 4 najbardziej znanych federacji bokserskich. Na razie jedynie mozemy powalczyć sobie Adamkiem i poskładać Vitolda Kliczke w walce o pas WBC bo nic innego nie dziala ;) Demko się pojawi jak skoncze robic walke, najpozniej w polowie marca.Autorzy:Programowanie: adam014Fabuła: brakGrafika: adam014 / z netaMuzyka: muza w menu nie wiem skad, findsounds, youtube + audacity Filmy: Pierwszy filmik z menu ;)Wejscie do ringu Screeny: Menu noweLista zawodnikówRing 1Ring 2Walka 1Walka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 ring troche za duzy albo zawodnicy za mali, zauwaz ze normalnie liny siegaja zawodnikom nieco ponad pas a tutaj musieliby sie wspinac zeby przez nie przejsc. Nie liczac tego wyglada calkiem fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Wiem o tym. Ring mam juz na podmiane ale nie bylo ochoty zmieniac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Coś mi ten napis tytułowy w menu nie pasuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Jest jeszcze ze starego menusa. Jak wymyśle nowy to zmienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Stare screeny bardziej mi się podobały, jeśli mam być szczery ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Moim zdaniem wygląda fajnie, tylko na ringu widać usuwanie lin i tak jak powiedział propa zawodnicy są nieproporcjonalni do wielkości ringu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Starszy menus nie bardzo mi podchodził, chyba ze chodzi ci o ten z siatką. Co do lin na ringu to wiem o tym i jest to juz poprawione (Troche widac na drugim screenie z wejscia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi