XxMichałxX Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Download: https://gmclan.org/up5208_12_przyjaciel.html Przykład "przyjaciela" w grze. Chodzi sie z karabinkiem, za nami chodzi i nam pomaga przyjaciel takze z karabinkiem.. no i zabijacie czerwonych. Są dwa levele jak ktos chce pograc w to poprostu ;p No i co tu dużo gadać.. kod nie jest za bardzo wydajny, czasami przyjaciel sie zablokuje ale ogolnie działa ;) Pozdro! edit: omg zapomnialem o blokowaniu gracza na scianie zaraz dam poprawke :P e2: dobra juz poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Ja zrowu nie moge sciągnąc. Zarzuc na 4up czy to na co dawales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 kubal09 aby pobrać musisz PPM na link > "zapisz plik jako" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Źle nie jest, 4/5 ;) Trochę dziwnie ten przyjaciel skacze, kod niezrozumiały ale coś jest ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knatu Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Super,potrzebowałem wczoraj czegoś takiego,siostra ma tylko 6 lat dała mi zlecenie DZIĘKI! 4/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianpl Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Fajny 3/5 ale te ****** czerwone za wolno szczelają. A łatwo można połączyć z zmianą i przeładowaniem broni. Warn za wulgaryzm. Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi