Narlo Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Cześć, czołem i jak kto woli - Elo, joł! Potrzebuję paru grafik do mojego HiperMegaUper Top Down Shootera ;D Ale mówiąc już serio, chciałbym przygotować zapowiedź swojej gry, no ale przydałaby by się "jakaś" grafika. Póki co proszę tylko o części postaci. Na dole zamieściłem kawałki żywcem z gry, jak widać, lubię bawić się na konturach. ^^ (Grafik ze mnie cienki jak siki pająka) Chodzi mi głównie o nadanie im charakteru, utrzymanie ciemnych barw i waszą kreatywność. Mam nadzieję że ktoś mi pomoże :] (Rozumiem że jeszcze nic nie pokazałem, więc nie wymagam super grafik, ot zjadliwie bit mapy :D) Pozdrawiam, Narlo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Chodzi o pokolorowanie tych pixel konturków :P??? Nie jestem zdolny graficznie tego typowo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 RaV, jemu chodzi o zrobienie postaci, a nie pokolorowanie konturów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narlo Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Miło zobaczyć że ktoś chce pomóc, ale te konturki to był tylko przykład. :D Żeby nie było pytań o rozmiary itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 coś takiego: http://img223.imageshack.us/img223/4491/gnojek.png ? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narlo Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Raperr, wielkie dzięki :D Tylko jakbyś mógł, to zrób te łapki oddzielnie. (Tors też przydałby się pionowo, albo poziomo ale to 5 sek. w edytorze z GMa, więc się z tym nie męcz). Jeszcze raz dziękuje. P. S. Drobiku, spójrz na szablonik, potem na swoje dzieło :D Rozmiary złe, i nie potrzebuję takich pseudo 3D (ogólnie nie wiem jak to co Drobik zrobił się nazywa :]) Ale bardzo dziękuje za fatygę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi