Matyxon Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 No więc robie taki quiz GML'a, ale pytań nie mam. Więc byście mogli po podawać parę pytań. Są trzy rodzaje pytań: Logika - Znajdź błąd w kodzie czy inne na kogikę Wiedza - Pytania takie jak w artach, jak zrobić pętle, jak powinien wyglądać warunek itp. Funkcje - Jak wygląda funkcja itd. Gdybym mógł prosić to oiszcie posty by wyglądały tak: Treść swojego komentarza/opinii/spamu czy offtopu Typ: np.Wiedza Treść: Treść pytania Odpowiedź A: Jakaś opdowiedź Odpowiedź B: Jakaś odpowiedź || Prawidłowa //podajcie do prawidłowej odpowiedzi symbol czy coś Odpowiedź C: Jakaś odpowiedź Odpowiedź D: Jakaś opdowiedź Jeżeli macie jeszcze jakieś propozycje to chętnie wysłucham... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Typ: Sryp Treść: Do czego służy krzesło Odpowiedź A: Do mordowania niewinnych kotów Odpowiedź B: Do sklejania modeli samolotów Odpowiedź C: Do krojenia chleba Odpowiedź D: Do odkrywania nowych protein w bananie Żadna odpowiedź nie jest poprawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Żadna odpowiedź nie jest poprawna. Jak to nie? :( odpowiedź C jest poprawna :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Muszę cię zmartwić leninie, ale szkoda, ze nie widziałeś mojej kolekcji samolotów. Gdyby nie krzesło, które mi pożyczył pewien gracz tibii, nie miałbym tej pięknej wystawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Eee... No to fajnie macie :/ dziadekkleofas ma rację, żadna odpowiedź nie jest poprawna. Ja na przykład używam krzesła do łapania pingwinów które dobierają mi się ciągle do masła :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 A ja krzesło wykorzystuję! W dodatku do siedzenia na nim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Nie widzieliscie ile mam kotów w piwnicy ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Typ: Wiedza Treść: Jakie IQ ma bagno Odpowiedź A: mniej niż zero + Odpowiedź B: 0- 120 Odpowiedź C: 121-200 Odpowiedź D: ponad milion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Odpowiedź E: Lubię pasztet! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 C. 121-200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 a można jakąś podpowiedź do tego pytania? ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Podpowiedź: przy prawidłowej odpowiedzi jest plusik xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Piczer poprawnie, 127. TeoTN: Widzę, że Tobie inteligencją nie dorównuje nikt... Typ: Inteligencja Treść: Kto dorównuje userowi TeoTN Odpowiedź A: TuxMan Odpowiedź B: Nikt, to Pan, wie wszystko i jest tha best. Odpowiedź C: Belick Odpowiedź D: Pasztet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Typ: Szybki test na wiedzę Treść: pierwiastek z (log5 537824 * 2 mod 7)-1 to Odpowiedź A: liczba całkowita Odpowiedź B: liczba naturalna Odpowiedź C: liczba rzeczywista Odpowiedź D: inne (podać jakie) Podać najprecyzyjniejszą odpowiedź PS Znowu bagno :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 PS Znowu bagno :/ Jestem tu chyba od 7 miesięcy :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Taaak... Te ostatnie 7 miesięcy to masakra była... A na mój quizik nie odpowiesz??? Już nie taki pewny swojej inteligencji i umiejętności?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Radzę zamknąć temat, bo zaraz się zrobi jeden wielki spór! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Jako że temat nie wygląda jak wyglądać powinien - spełniam życzenie Piczera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi