I am Lord Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Przeglądałem stare pliki i wpadłem na pomysł aby udostępnić brakeablocka. Po prostu przyda się nowym lub n00bką. oto link Grafike też udostępniam. I niezapomnijcie mnie wpisać w creditsach gdy ktoś to wykorzysta. Edit: poczekajcie musze jeszcze coś zmienić w brakeabloku wterdy zamieszcze. Edit: ok poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Mogę też udostępnić w tym temaciem moje stare niedokończone gry? No dobra, moje pliki (wiem iż dużo zajmuje, ale to z powodu muzyki której nie chciało mi się zmieniać na mniej zajmującą) http://rapidshare.com/files/43618603/Moje.rar.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 ee ale czemu to na rapidku jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Dlatego iż to dużo zajmuje a może już chłopak nie ma tyle miejsca w swoim katalogu upload :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 No fakt. Pousuwałem parę rzeczy z brakeablocka mianowicie te które nie są moje, tak żeby potem nie było kichy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Jest na rapidshare bo zajmuje 34 mb, a w plik w folderze może mieć maksymalnie 30. (chyba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi