Wiedzmak2 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Jak mam zrobić żeby gra była MMORPG ? Mam grę i nie wiem (chyba trzeba jakieś kody C++) Proszę o odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Zacytuję samego siebie z twojego innego tematu: Oho, kolejny koleś, który się chwali, że coś zrobi, a pewnie jedyne co zrobił to Catch The Clown (wnioskuję to z tego, że dopiero co się zarejestrowałeś)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Lol, miesiąc ma GM'a i chce MMORPG robić xD, Dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D!4bl0 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Ja bym ci radzil zrobic jakas platformowke lub jakiegos zwyklego normalnego RPG'a a nie od razu MMO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Jak mam zrobić żeby gra była MMORPG ? Żeby gra była MMORPG, zrobić należy nastepujco: klikamy prawy na plik *.exe wypluty przez GAMEMAKERA, i dajemy opcje "zmień nazwę". Po czym na samym końcu obecnej nazwy dopisujemy wielkimi literami: "MMORPG". Viola - tak uzyskalismy grę MMORPG. A na serio: https://gmclan.org/index.php?sciagnijplik=134 przykład Tymona gry online... jesli nie zrozumiesz jak on dziala... coz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 A ja zarzucę TYM linkiem. Moja rada: Odpuść sobię ten konkurs i ucz się dużo GML'a. Kiedy uznasz, że naprawdę wiele umiesz będziesz mógł spokojnie startować w tak wielkich konkursach. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi