LordOfTheString Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 czy mozna zrobic tak zeby jak kursor myszki dojdzie do lewej krawedzi rooma to zeby przechodzila na prawą strone...?? bo cos nie moge sobie poradzic.... Z gory dziex i sorry za błędy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Do obiektu w Outside Room wstawiasz: move_wrap(true,true,32); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordOfTheString Opublikowano 10 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Nie o to mi chodzilo bo to jest do danego obiektu a ja chce zeby pozycje zmienial kursor myszki (jest mi to potrzebae do sterowania myszką w grze 3d) Zrobiłem to tak... w Step Kamery dalem: global.mysz = 360-(mouse_x * 0.45); direction = global.mysz (0.45 jest dlatego ze rozdzielczosc gry jest 800x600) Czy ktos moze mi pomóc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi