Sarutobi Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Mam pytanie gdy uruchamia się gra tam gdzie jest ładowanie pisze Game Maker itd itd a wiec moje pytanie: jak ustawić inny pasek ładowania przy starcie gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Wchodzisz w Global game Setings i tam masz zakładkę Loading Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarutobi Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Wchodzisz w Global game Setings i tam masz zakładkę Loading coś mi to nie bardzo pomaga up: o poprawiłeś ok dzieki juz wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 coś mi to nie bardzo pomaga Ustawić swojego loadbara nie umiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 jak juz wejdziesz w ta zakladke to nacisnij Change image wybierz obrazek i będziesz miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 A da sie przesunąć tą "kreske wczytywania" troche w góre?? No bo wszystko jedno jaki rozmiar okna zrobie to ta kreska włazi na jakiś rysunek:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 @UP Dostosuj rysunek bądź skasuj kreskę bądź wczytuj z plików i zrób se sam loading bar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi