x-drb Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Nie wiem czemu, ale co jakiś czas przełącza mi się układ klawiatury i wtedy zamiast y jest z i odwrotnie. Wie ktoś jak zapobiec przełączaniu i dlaczego tak sie dzieje ? ? pozderko:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 ctrl + shift :P zmieniasz jezyk klawiatury :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-lox Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 na pasku narzędzi można to chyba zablokować z klawiszami trwałymi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 g-lox napisał(a): na pasku narzędzi można to chyba zablokować z klawiszami trwałymi... A jak wyłączysz pasek języka... ? W panelu sterowania w Klawiaturze jest opcja Klawisze Trwałe i tam szukaj rozwiązań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-lox Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 naciśnij 5 razy shift i Ci wyskoczy z klawiszami trwałymi bełkot... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Sry problem rozwiązany pokaże jak chcecie : Tutaj rozwiązanie:D Sam do tego doszedłem:D Dzięki wszystkim Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi