x-drb Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Nie wiem czemu, ale co jakiś czas przełącza mi się układ klawiatury i wtedy zamiast y jest z i odwrotnie. Wie ktoś jak zapobiec przełączaniu i dlaczego tak sie dzieje ? ? pozderko:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 ctrl + shift :P zmieniasz jezyk klawiatury :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-lox Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 na pasku narzędzi można to chyba zablokować z klawiszami trwałymi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 na pasku narzędzi można to chyba zablokować z klawiszami trwałymi... A jak wyłączysz pasek języka... ? W panelu sterowania w Klawiaturze jest opcja Klawisze Trwałe i tam szukaj rozwiązań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-lox Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 naciśnij 5 razy shift i Ci wyskoczy z klawiszami trwałymi bełkot... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Sry problem rozwiązany pokaże jak chcecie : Tutaj rozwiązanie:D Sam do tego doszedłem:D Dzięki wszystkim Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi