Pentalinio Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Witam ;) . Tworzę klona Sokobana. Widok top - down, rozmiar 25 x 25, najlepiej pixel art :) . Mianowicie potrzebuję: grafiki kulki ( tej którą się poruszamy ) kolor najlepiej czerwony grafiki ścianki - może być lodowa, bądź metalowa grafiki pudełka, które będziemy przesuwać, najlepiej brązowe lub jakaś metalowa kostka :D ew. grafki podłogi ;) Mam nadzieję, że wiele nie wymagam. Z góry dziękuję :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Może ISO 0 25? :P EDIT A tfu, tfu. 25! Trochę sam pomieszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Nie marudź tylko rysuj grafiki, już :D ! Co do rozmiaru to 25 x 25 px, żeby nie było wątpliwości :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Co mnie rozmiary, pytam o kąty nachylenia płaszczyzny względem płaszczyzny monitora. =P I biorąc pod uwagę rzut o jakim mówiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 To było tak ogólnie :P . Oki, może narysujesz coś ? ( oczywiście wg. pierwszego posta ). Hmm, pokazać wzór :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Mi chodzi o coś takiego: http://hurkel.gmclan.org/tymon/data/pixela...eset_pacman.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Dobra, skoro jesteś taki ambitny i podjąłeś się wyzwania to narysuj pod takim kątem :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Jak skończę dla FG to się zobaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Widok jak w Sokobanie: Topdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 O, fajne graficzki. Kula jest ładna, nadaje się, ścianka, hmm, za jasne kolory gdzieniegdzie i te kółeczka niezbyt mi do gustu przypadły ;) . Skrzynka dobra, kolor sam mógłbym sobie zmienić, ten do gry by nie pasował. Podłoga dla mnie trochę za prosta, sprawdzę jak to wygląda w grze ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 i moje wypociny: https://gmclan.org/up3255_11_sokoban_spr.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 No, te grafiki są wyśmienite, tylko, że kula do nich nijak pasuje :/ . Podoba mi się bardzo, to jest czysty pixel art ? Jak tak to gratuluję. Wielkie dzięki raz jeszcze ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi