Pieter Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Tytuł: Almora server status sdk :) Gatunek: SDK... Opis: Zawsze marzyłeś żeby mieć status swojego servera almory na swojej stronie? no to proszę cię bardzo :) nie rozpisze się bo sam nie wiem po co to napisałem... Chyba z nudów :D Download: http://infernal.in5.pl/almorasdk.zip Rozmiar pliku: 1,31 KB Autorzy: Programowanie: Pieter Fabuła: - Grafika: - Muzyka: - Screeny: screeny z kodu? po co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Nic nadzwyczajnego po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Dzięki za komentarz <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Huh, jak wcześniej napisałem na Almora Central prawie taki sam skrypt do sprawdzania dostępności serwa, to Borek mówił, że nabijał on liczbę playerów online i musiałem się go pozbyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Czyli jednak nie jesteś Boski, Pieter xD. Tymon ci tego statusu nie przyznał xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Stycznia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Snake, bo Ty nie sprawdzałeś statusu tylko wbijałeś się jako klient do gry - różnica ogromna. A swoją drogą status miał być na udp, ale nie przewidziałem tego, że w starej wersji 39dll Almory brakuje paru funkcji. :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Dobra dobra, ważne że mi za to odjęli od ostrzeżeń ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi