Tsukuru Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Jak taki mądry z tą grafą to niech sie "męczy" za mnie , a więc : jakies potwory ( ale od boku , do platformowki) Cos typu pacman tylko straszniejszego : 32x32 wystarczy , moga byc ciut wieksze ... :bye1: Chyba od boku możesz zrobić ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 @Cyberdog nie znam się za bardzo na pixel arcie ;/ Yyyy... to może być obojętnie jakie...po prostu stary mi się znudził :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Tuskuru te potwory mają być animowane?, cyber dog już ci robie avatarek ;p @down Zapomniałem zaraz zrobie, to będzie troche trudne :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 a co z moją ikonką <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Proszę na rysuj mi księżyc o wymiarach 50 x 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Mi możesz narysować runy magiczne.. wymiary 32x32 ^^ 1) Runa iskry światła <-- jej, nie wiedziałem jaką nazwę wymyślić ^^ 2) Runa kuli ognia 3) Runa deszczu ognia 4) Runa słabego leczenia 5) Runa średniego leczenia 6) Runa pełnego wyleczenia 7) Runa antidotum 8) Runa przyzwania szkieletu maga, wojownika N a razie tyle, zobaczymy jak się sprawisz to może narysujesz mi więcej ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Taki potwor cos jak twoj ...(ten co dales mi na przyklad) tylko ze maja byc inne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 @tuskuru Najpierw robie runy, puźniej księżyc a puźniej dopiero ty.. tuskuru. Runa 1: << runy mają różne dziwne znaki, możesz jej użyć do czego chcesz ale ja bym proponował do do iskry światła ;p @edit hmm na czarnym tle lepiej wyglądała ;p obiecuje że następna będzie lepsza : P Poczekaj zaraz zrobię następną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Księżyc: << jeśli widać ci białe pixelki to napisz ja zedytuje.. No z tego jestem zadowolony :P Napisałem z osobnym poscie bo to dotyczy czegoś innego xd. Runy zrobie dopiero w nocy, bo ide się teraz ciulać z kolesiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Sorry za offtop ale on mnie wkurza !!! Naucz się (Tsukuru( .............................................. Ps. ja ci zrobilem przykład a ty na końcu mi robisz? :boxed: :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Księżyc: << jeśli widać ci białe pixelki to napisz ja zedytuje.. No z tego jestem zadowolony :P Napisałem z osobnym poscie bo to dotyczy czegoś innego xd. Runy zrobie dopiero w nocy, bo ide się teraz ciulać z kolesiem... Spray + blur. Piękne! <_< A propo, to zamawiam avatarek ze zwojem na którym są wypisane(ma być realistyczne odtworzenie pędzelka do kanji) pierwsze linijki Bushi Do. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Ja potrzebuje grafikę do mojej gry. Zrób mi budynki ok.10 - rozmiar 130x130. Widok z góry. Te budynki niech bedą kosmiczne :P Z góry dzięki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 QUOTE(Cora Wind @ 30.01.2008 - 19:14) * Księżyc: << jeśli widać ci białe pixelki to napisz ja zedytuje.. No z tego jestem zadowolony tongue2.gif Napisałem z osobnym poscie bo to dotyczy czegoś innego xd. Runy zrobie dopiero w nocy, bo ide się teraz ciulać z kolesiem... Spray + blur. Piękne! dry.gif A propo, to zamawiam avatarek ze zwojem na którym są wypisane(ma być realistyczne odtworzenie pędzelka do kanji) pierwsze linijki Bushi Do. Jak coś to only pędzel i blur.. musze dokończyć te runy o_O @down Nie robie animacji.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Witam, możesz mi zrobić animowany ogień 32x32, coś w stylu pułapki, potrzebuję również kolców też 32x32 i w stylu pułapki. P.S. Sorki, że nie w temacie, ale kto mógłby mi zrobić animacje postaci jak atakuje mieczem??(więcej szczegółów na PW) Z góry dziękuję. Pozdrawiam AoM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 chłopak, młody, ok. 16 lat. rozmiar 32x32. Klimaty podchodzące delikatnie pod manga. W postawie jakiejś sztuki walki. Obojętne jakiej. Najlepiej, jakby był to zestaw spritów z ciosami. Jeśli jesteś zainteresowany pisz PM. @UP Nie lepsze particle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Hmm...sorki za ględzenie, ale gdzie moja kolczatka? Zamiawiałem ją tu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Nie no księżyc jest super tylko (jak chcesz) dodać kilka białego (moja propozycja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Siema. Czy mógłbyś przygotować dla mnie Hud do gry? Albo jakieś budyneczki przynajmniej? Takie w stylu średniowiecze.. Chatki rozmiar coś około 32 px na 32px żeby dało się je składać. Mają być bez rzutu izometrycznego ale też nie od góry.. Chyba wiesz co mam na myśli? Takie domki jak są na NINTENDO w tych Mario, Pokemonach. Takie chatki składane z dachu, drzwi, okien, kominów itp. Mam nadzieję, że mnie rozumiesz :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 ojj, to taki stary temat, nie wiem czy go kontynuować ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Niby czemu nie? Jesteś już mistrzem tworzenia sprites, grafik?? To się zaprezentuj. Ja nic nie widziałem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Nie... On teraz wstydzi sie swoich grafik... (raczej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 No to szkoda. Chłopie pokaż co potrafisz! Proszę nie zawiedź mnie! Stwórz coś!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Jak mi się będzie chciało ;p Jutro ci coś tam narysuje ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 To super!!! Czekam z niecierpliwością! Nie leń się! GM Clan oczekuje od Ciebie fajnej grafiki! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 No to ja bym prosił o amunicje do broni, powiedzmy 32x32. Coś w tym stylu: tylko że 2D xD Thx... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartholl Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Potrzebuje postaci do gry RPG. Rozmiar 32x48 widok jak w Tibi. Najlpeiej jakby mieli animacje chodzenia w 4 kierunkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Przeczytałbyś lepiej posty przed pisaniem... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Potrzebuje grafiki turboodrzutowego kalafioru do drukowania. Rozmiar: 250x250 pikseli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 http://img520.imageshack.us/img520/153/pracaev1.png proszę bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 http://img520.imageshack.us/img520/153/pracaev1.png proszę bardzo. Co prawda to nie ty miałeś ją zrobić, ale dzięki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi