DeluVegaz Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Witam Serdecznie! Poszukuje osób chętnych to team`u Games Destruction. 1. 1 lub 2 grafików 2. osoby to stron itp 3. 1 programisty do pomocy 4. Testerów (nie wiem ile jeszcze) Chętnych kontakt na gg(7470131) lub na priv P.S. Zaczynam z GM ale sporo umiem i nie mam zamiaru ze team zrobi grę a ja sie podpisze pod nią :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 I tyle? Jeśli tak to sorry, ale nie jest to zbyt ciekawa propozycja. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Co dostaniemy w zamian za pracę w twoim teamie? Bo tak za darmo nikomu się nie chce pracować. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 No i nie mów, że sławę, albo miejsce w creditsach bo na to nikt nie leci. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Znowu będzie team,który albo zaraz sie rozpadnie,albo będzie sobie istniał i nic nie robił :P A co do autora topicu to radziłbym dołączyć do jakiegoś teamu,bo jak zwykle to bywa nic z tego teamu nie będzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeluVegaz Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Thx chłopaki dolaczylem to M@ti002 macie racje z tym teamem byl napewno niewypla :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 "Team" to jeszcze zrozumiem, każdemu zdarzają się zaćmienia umysłu, ale... nabór XDDD? Ktoś tu chyba nie widzi swojego miejsca :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Sprawa wyjasniona - temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi