Cora Wind Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Jak zrobić żeby na końcu nazwy każdego pliku pojawił mi się jego format np zamiast game maker to game maker.exe , wkurza mnie to bo chciałem napisać coś w formacie bat a tu nie moge x/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 jeżeli masz Windowsa wejdź w jakiś folder -> narzędzia -> opcje folderów -> widok i odznacz tam: "ukryj rozszerzenia znanych typów plików". Powinno działać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zeby cos zapisac w innym formacie wystarczy wpisac "nazwa.format" (z cudzyslowami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Pliki bat można tworzyć w Notatniku. Zapisz jako-> Wszystkie pliki->nazwa.bat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 @up jak nie pokazuje formatu to nie moge zapisać w formacie bat... @topic nic nie pomogło x/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Panel Sterowania -> Opcje folderów -> Widok -> Odznacz "Ukryj rozszerzenia znanych typów plików". Musi działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 @up DZIĘKI DZIAŁA! :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Matko, przeciez tyle razy zapisywalem notatnikiem pliki o innych formatach niz .txt i wystarczylo albo wszystko wpisac w cudzyslowie, albo jak powiedzial Makary -_- Mi to jakos dziala... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi